Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen a szintemen lévő lányokkal ismerkedni?
27 éves férfi vagyok. Voltak már kapcsolataim nőkkel, akár párkapcsolatok, szexkapcsolatok is meglehetősen sok. Viszont pár éve úgy érzem, hogy ideje lenne komoly kapcsolatot keresnem, de valahogy a 22-26 közötti, vékony és csinos nőkkel lehetetlen kialakítani bármit is. Leginkább az online térben ismerkedem és én is ugyanazokat a sajátosságokat tapasztalom, amiket itt számos férfi leírt már. Egyszavas válaszok, nulla visszakérdezés, ghosting 1-2 napon belül. A likeok minősége is csapnivaló… 2 hete regisztráltam újra a Tinderre, eddig 32 likeot kaptam de mind a c.gányputriból szabadult, elhízott, fogatlan, gyerekes nőktől. A fiatal, feszes testű lányok hol maradnak? Én 180 cm magas, rengeteg nő által jóképűnek mondott, rendszeresen sportoló és normálisan dolgozó férfi vagyok. Nehogy már egy 120 kilós izzadtságszagú nővel kelljen randizgatnom…
A társkeresők már ennyire lecsengtek? Facebook datingen annyi “sikerem” sincs mint Tinderen… kezdem feladni ezt az egészet.
Menj közösségi programokra, tánc, túrázás, társasjáték, stb.
Csak egy tipp, nekem eddig bevált. 😉
@5
Sok buliban voltam idén és mindenhol ugyanaz jött le. A fiatal csajok vagy több lánnyal egy társaságban, vagy több pasival egy társaságban vannak. Ha meg van két csajszi együtt, azok sem akarnak ismerkedni mert “éppen zavarom őket”.
4
Tánc kizárt, elég nagy lúzerségnek tartom ha egy pasas azért megy táncolni, hogy ott nőzzön. Társasjáték meg mi? Rizikó? Gazdálkodj okosan? Nekem ez a társasjáték, lehet Pesten mást jelent, 15 ezres vidéki városkában nem.
@7
Aligha hiszem hogy 155 centis 120 kilós nők a szintem, mert volt már olyan barátnőm is, aki tutira a szintem felett volt.
"Tánc kizárt, elég nagy lúzerségnek tartom ha egy pasas azért megy táncolni, hogy ott nőzzön."-pedig ez már évszázadok óta bevett módszer:D
Nézd, szerintem ez nem a helyszíntől függ, hogy a "szintednek megfelelő" nők ismerkednek-e veled, hanem attól, hogy szimpatikusnak tartanak-e. Szóval egy adott nő nem fog attól jobban vonzódni, mert egy adot speciális helyen találkoztok. Ha tetszel neki, akkor a buliban is nyitott lesz. Ha nem, akkor meg a Bahamákon se fogsz tetszeni neki.
Szóval nem tudom, hogy milyen tanácsot vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!