Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehetetlen a szintemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetetlen a szintemen lévő lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok. Voltak már kapcsolataim nőkkel, akár párkapcsolatok, szexkapcsolatok is meglehetősen sok. Viszont pár éve úgy érzem, hogy ideje lenne komoly kapcsolatot keresnem, de valahogy a 22-26 közötti, vékony és csinos nőkkel lehetetlen kialakítani bármit is. Leginkább az online térben ismerkedem és én is ugyanazokat a sajátosságokat tapasztalom, amiket itt számos férfi leírt már. Egyszavas válaszok, nulla visszakérdezés, ghosting 1-2 napon belül. A likeok minősége is csapnivaló… 2 hete regisztráltam újra a Tinderre, eddig 32 likeot kaptam de mind a c.gányputriból szabadult, elhízott, fogatlan, gyerekes nőktől. A fiatal, feszes testű lányok hol maradnak? Én 180 cm magas, rengeteg nő által jóképűnek mondott, rendszeresen sportoló és normálisan dolgozó férfi vagyok. Nehogy már egy 120 kilós izzadtságszagú nővel kelljen randizgatnom…

A társkeresők már ennyire lecsengtek? Facebook datingen annyi “sikerem” sincs mint Tinderen… kezdem feladni ezt az egészet.

2023. jún. 16. 12:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Hogy lenne a te szinted az, aki szándékosan fiatalabb nálad? :D
2023. jún. 16. 13:21
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
11. A párkapcsolatokban 2-3 év az átlag korkülönbség a férfiak javára. Már a semmiért is bullyzod a kérdezőt. Nem írt semmi extrémet egyáltalán azzal, hogy 27 évesen a 22-26 éves nőket célozza meg.
2023. jún. 16. 13:27
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

Mert nem lehet a csaj 1-5 évvel fiatalabb??

Köss már bele mindenbe.

2023. jún. 16. 13:28
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Ezzel egyetértek, nem arról van szó, hogy 40-es pasiként szeretne húszéves lányokkal ismerkedni. Ez még azért az ő korosztálya.
2023. jún. 16. 13:28
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

Leírtad, hogy külsőre kb ők a szinted. És belsőre? Az a baj, hogy a legtöbb ember úgy vár értelmes és érdekes beszélgetést, hogy közben neki egy értelmes és saját gondolata sincs. Nagyon sok férfivel beszéltem már, akit igen, külsőre hasonló kalibernek tartottam, de az első néhány üzenetváltás után az volt róla a véleményem, hogy "kár érte".

Én nem vagyok az az egyszavas flegma beszédpartner alapvetően, igyekszem a beszélgetés elején olyan üzenetet írni, ahonnan csomó irányba el lehet kanyarodni, illetve a profilom is rendesen ki van töltve (az már nem az én felelősségem, ha valaki el sem olvassa sokszor azután sem, hogy matcheltünk, csak agyatlanul jobbra húz, mert vonzónak tart külsőre, aztán tolja neki a mizuhogyvagyot). Sajnos 8/10 esetben egy dögunalmas, egyáltalán nem személyre szabott beszélgetés alakul ki, ami rettenetesen untat és fáraszt. Az illető pitizik ezerrel, ezért elfelejt önmaga lenni, lusta mint a tetű, ezért nem is gondolkodik a válaszon, mint én szoktam.

Ezen a ponton befejezem a beszélgetést.

Érdekes, a kollégáimmal, évfolyamtársaimmal tudok értelmesen beszélgetni és nem unom el magam. Nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba. A legtöbb férfi mennyiségi ismerkedést és randizást folytat, nem minőségit. Nincs idő valakit normálisan megismerni.

2023. jún. 16. 13:30
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a visszakérdezést meg felejtsük már el, az ember azért válaszol értelmesen, több mondatban, hogy tudj vele mit kezdeni és adja magát a következő téma kérdezgetés nélkül is akár.
2023. jún. 16. 13:30
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Egy igényes nő iránt annyi férfi érdeklődik, hogy ha szellemileg alulmaradsz hozzájuk képest, tökmindegy, hogy fizikailag hol vagy.
2023. jún. 16. 13:33
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Túlértékeled magad! Szarabb vagy mint amit akarsz nőben! Ennyi a probléma gyökere.
2023. jún. 16. 13:56
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
Vigyázz nagyon, mert ha megtetszik egy csaj és kiderül hogy 29 éves, nagy bajban leszel. Jobb ha nem mész sehová, zárkózz be otthonra. Neked már úgyis mindegy.
2023. jún. 16. 13:58
 20/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a tánc az egyik legjobb lehetőség ismerkedni, mert a férfi női kommunikációnak egy másik dimenzióját is megismered. Amúgy meg a kultúra része volt mindig is, ha megnézed az egyszerű falusi mulatságok vagy előkelőbb bálok világát, ez mindig jelen volt.
2023. jún. 16. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!