Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetetlen a szintemen lévő lányokkal ismerkedni?
27 éves férfi vagyok. Voltak már kapcsolataim nőkkel, akár párkapcsolatok, szexkapcsolatok is meglehetősen sok. Viszont pár éve úgy érzem, hogy ideje lenne komoly kapcsolatot keresnem, de valahogy a 22-26 közötti, vékony és csinos nőkkel lehetetlen kialakítani bármit is. Leginkább az online térben ismerkedem és én is ugyanazokat a sajátosságokat tapasztalom, amiket itt számos férfi leírt már. Egyszavas válaszok, nulla visszakérdezés, ghosting 1-2 napon belül. A likeok minősége is csapnivaló… 2 hete regisztráltam újra a Tinderre, eddig 32 likeot kaptam de mind a c.gányputriból szabadult, elhízott, fogatlan, gyerekes nőktől. A fiatal, feszes testű lányok hol maradnak? Én 180 cm magas, rengeteg nő által jóképűnek mondott, rendszeresen sportoló és normálisan dolgozó férfi vagyok. Nehogy már egy 120 kilós izzadtságszagú nővel kelljen randizgatnom…
A társkeresők már ennyire lecsengtek? Facebook datingen annyi “sikerem” sincs mint Tinderen… kezdem feladni ezt az egészet.
Mert nem lehet a csaj 1-5 évvel fiatalabb??
Köss már bele mindenbe.
Leírtad, hogy külsőre kb ők a szinted. És belsőre? Az a baj, hogy a legtöbb ember úgy vár értelmes és érdekes beszélgetést, hogy közben neki egy értelmes és saját gondolata sincs. Nagyon sok férfivel beszéltem már, akit igen, külsőre hasonló kalibernek tartottam, de az első néhány üzenetváltás után az volt róla a véleményem, hogy "kár érte".
Én nem vagyok az az egyszavas flegma beszédpartner alapvetően, igyekszem a beszélgetés elején olyan üzenetet írni, ahonnan csomó irányba el lehet kanyarodni, illetve a profilom is rendesen ki van töltve (az már nem az én felelősségem, ha valaki el sem olvassa sokszor azután sem, hogy matcheltünk, csak agyatlanul jobbra húz, mert vonzónak tart külsőre, aztán tolja neki a mizuhogyvagyot). Sajnos 8/10 esetben egy dögunalmas, egyáltalán nem személyre szabott beszélgetés alakul ki, ami rettenetesen untat és fáraszt. Az illető pitizik ezerrel, ezért elfelejt önmaga lenni, lusta mint a tetű, ezért nem is gondolkodik a válaszon, mint én szoktam.
Ezen a ponton befejezem a beszélgetést.
Érdekes, a kollégáimmal, évfolyamtársaimmal tudok értelmesen beszélgetni és nem unom el magam. Nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba. A legtöbb férfi mennyiségi ismerkedést és randizást folytat, nem minőségit. Nincs idő valakit normálisan megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!