Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok volt már, hogy eldobtat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már, hogy eldobtatok egy fiút mert elbizonytalanodtatok, és el kezdett hiányozni?

Figyelt kérdés
El tudnátok mesélni részletesen mert én pont ebben a helyzetben vagyok

2023. jún. 13. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Nem.

Olya volt csak, hogy egy randi után elutasitottam a srácot.

Aztan pár nap (vagy hónap?)múlva jött a lehet nem kellett volna érzés.

Ujra randi vele, na akkor már biztos voltam benne hogy egy az egyben kell neki hátat forditani es nagyon is jó volt a döntésem korábban.

2023. jún. 13. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Nem, ennél azért jóval felnőttebb vagyok, nem tudok segíteni.
2023. jún. 13. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Volt, de nem akarok róla beszélni.
2023. jún. 13. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
41%

Igen, viszont annyira nem hiányzott.

Nem volt kész a kapcsolatra, szexuálisan sem. Le akartam vele feküdni, nagyon kívántam, de neki nem állt fel.

Amikor "szétmentünk", azt terjesztette valakinek, hogy megkapott, stb. Azóta eléggé bunkó velem, bár igazából nagyon semmi sem történt és nem nyűgözött le.

2023. jún. 14. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!