Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vonzódok egy férfihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódok egy férfihoz, eddig szentül hittem, hogy ez kölcsönös, de most elbizonytalanodtam. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Flörtöltünk napokon keresztül személyesen. Pár nap után kérdezte a nevemet, bejelölt írt másnap beszélgettünk kicsit. Legközelebbi alkalommal én kerestem. Össze futottunk pár pillanatra, elmondtam neki mikor dolgozok és még sem jött oda. Azóta nem is írt nekem semmi.

Ilyenkor szerintetek mivan? Hagyjam a dolgot?

2018. szept. 3. 23:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy így összecsaptam, de nem akartam regényeket írni.
2018. szept. 3. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Felém nem nyit az eladó lány a boltban ..
2018. szept. 4. 00:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mire vágysz!

Ha szeretnéd, hogy 50-50%-ot tegyetek a kapcsolattartásba, akkor hosszú távon nem kellemes ez a viselkedés tőle.

Nem fogtad meg annyira, mint ő téged. Egyelőre.

2018. szept. 4. 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:

#2 es :D

amúgy lehet több szálon futtat történeteket és épp az egyik befutott, azért hanyagol most téged kedves kérdező

2018. szept. 4. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:
A 4-es válaszolónak van igaza. Ugyan így jártam egy pasassal, és lebukott, a saját szememmel láttam. Ez olyan melegen tartás hátha estére a sok közül valaki összejön.
2018. szept. 4. 07:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy másik csaj lehet a dologban. Én is jártam már így.
2018. szept. 4. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kölcsönös még sem, nem gondolja komolyan.

Ennek ezer oka lehet, nem vonzódik annyira vagy más nő is van a képben, esetleg csak ego tuning, élvezi, hogy bejön neked vagy szimplan te annyira nem tetszel neki.

Szerintem nem érdemes erőltetned, ha nem keres, nem érzed a komoly azándékot.

#4,5,6 a saját rossz tapasztalataitokat ne másokra vetítsétek ki, ebből a pár sorból nem tudhatjátok, hogy miért nem éedeklődik.

2018. szept. 4. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem volt tiszta zoknia..
2018. szept. 4. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!