Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen elbizonytalanodtam, vagy éppen most látok világosan mit tegyek?
Én világ életemben több nőt fűztem, így egy kettő beakad. Most főleg nagyon sok van. Van egy lány az első randin egybe gabalyodtunk, azt mondta kapcsolatot nem akar, de átjön hozzám. Én ma nagyon kivoltam már napok óta, irogatott egy csaj, akit 1 éve megdugtam egyszer hogy menjek át, nem is írtam vissza neki, de aztán annyira kivántam már a szexet, hogy csak átmentem. És nagyon szar élmény volt. Volt is olyan érzésem hogy ne menjek, csak nem akartam magamat lerendezni.
Na szóval most nem kívánom a szexet. Pedig az a csaj akivel tervezzük nagyon jól néz ki, én azt akarom hogy ő legyen a barátnőm. Eddig meg ilyen céljaim voltak hogy legyen minél több nőm, tatámnak élete során állítólag 2000 nője volt, és valahogy ez lett nekem a követendő példa. Persze nekem sok könnyűvérű, csúnya, öreg, vagy túl fiatal nőm is volt.
Eddig azt vallottam, hogy nem jönnék össze addig senkivel amég nem szexeltünk, most fordítva gondolom.
Mi legyen akkor? Teljesen elbizonytalanodtam.
25 F
Szerintem feküdj még le párszor azzal a lánnyal, akivel rossz volt a szex, majd az úgy kitörli a tatád agymosását (ami szerintem kamu csak fel akart vágni az öreg - hát a "nagy csajozásai" mellett is csak egy csekély értelmű unoka jött össze...) a fejedből, hogy egy ideig nőt sem akarsz.
Utána tiszta lappal kezdhetsz és talán lesz végre normális kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!