Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen elbizonytalanodtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen elbizonytalanodtam, vagy éppen most látok világosan mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én világ életemben több nőt fűztem, így egy kettő beakad. Most főleg nagyon sok van. Van egy lány az első randin egybe gabalyodtunk, azt mondta kapcsolatot nem akar, de átjön hozzám. Én ma nagyon kivoltam már napok óta, irogatott egy csaj, akit 1 éve megdugtam egyszer hogy menjek át, nem is írtam vissza neki, de aztán annyira kivántam már a szexet, hogy csak átmentem. És nagyon szar élmény volt. Volt is olyan érzésem hogy ne menjek, csak nem akartam magamat lerendezni.

Na szóval most nem kívánom a szexet. Pedig az a csaj akivel tervezzük nagyon jól néz ki, én azt akarom hogy ő legyen a barátnőm. Eddig meg ilyen céljaim voltak hogy legyen minél több nőm, tatámnak élete során állítólag 2000 nője volt, és valahogy ez lett nekem a követendő példa. Persze nekem sok könnyűvérű, csúnya, öreg, vagy túl fiatal nőm is volt.

Eddig azt vallottam, hogy nem jönnék össze addig senkivel amég nem szexeltünk, most fordítva gondolom.

Mi legyen akkor? Teljesen elbizonytalanodtam.

25 F

2017. szept. 30. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Most mivan?

31/F

2017. szept. 30. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 a kerdezo ugy erzi, szerelmes es vegre szeretne egy komoly kapcsolatot, de neki ez furcsa es ijeszto, mert eddig egyaltalan nem ezt az eletformat kovette. Be van szarva az erzelmektol es egy kapcsolattol.
2017. szept. 30. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
nem volt még komoly kapcsolatom, csak olyan hogy azt mondtam járjunk a szex miatt :/
2017. szept. 30. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy randitok volt, és csak azért, mert nagyon jól néz, azt akarod, hogy a barátnőd legyen? Bravó, te aztán nagyon mély érzésű ember lehetsz...amíg olvastam, kb az az érzésem volt, hogy ezt egy ősember írta ki, aki az egyik kezében a bunkót lóbálja.
2017. szept. 30. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:
nem igaz, éppen barlangrajzokat készítettem :D
2017. szept. 30. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem feküdj még le párszor azzal a lánnyal, akivel rossz volt a szex, majd az úgy kitörli a tatád agymosását (ami szerintem kamu csak fel akart vágni az öreg - hát a "nagy csajozásai" mellett is csak egy csekély értelmű unoka jött össze...) a fejedből, hogy egy ideig nőt sem akarsz.

Utána tiszta lappal kezdhetsz és talán lesz végre normális kapcsolatod.

2017. szept. 30. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!