Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme össze jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme össze jönni egy ilyen pasival? Elbizonytalanodtam.

Figyelt kérdés

Nem jár sehova, nincs társasága, barátai. Szabad idejét azzal tölti hogy filmezik, netezik vagy meglátogatja a szüleit.

Mióta együtt vagyunk csinálunk programokat, elvisz kirándulni, moziba. És azt mondja ha hozzá költözök majd mindig velem akar lenni és programokat csinálni.

Nekem ez nagyon fura mert nekem nagy társaságom van, barátokkal sokat bulizunk, soppingolunk, de mikor kérdeztem őt nem akart közös programot velük azt mondta ő velem akar kettesben programokat

2022. jún. 26. 15:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
43%
Hagyd el. Nem hozzád való.
2022. jún. 26. 15:59
 2/27 anonim ***** válasza:
76%
Van.
2022. jún. 26. 16:02
 3/27 anonim ***** válasza:
87%
Én is voltam ilyen pasival, legalább tuti nem csal meg
2022. jún. 26. 16:04
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű hogy ő introvertált személyiség, ha ez téged ennyire zavar, akkor nincs közös jövőtök.
2022. jún. 26. 16:04
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki, hogy rendben van, de akkor kevesebbet találkoztok, mert te a barátaidra is szakítani szeretnél időt. Valamint kérdd meg és szoktasdd hozzá fokozatosan, hogy a barátaid közé viszed. Eleinte csak kis baráti társaság, esti iszogatás vagy bármi kis találkozó, aztán később talán fel tud oldódni és nagyobb társaságokba is szívesen megy. HA meg nem akkor el kell fogadnia, hogy neked vannak programjaid amik tőle függetlenül zajlanak.
2022. jún. 26. 16:05
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy nem egy társasági ember, nem ufo. Olyat meg nem találsz akivel 100%-ban klappol minden.
2022. jún. 26. 16:05
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem zavar csak elbizonytalanít hogy miért csak olyan programokat akar ahol kettesben vagyunk, olyat miért nem ahol közösen lehetnénk a barátaimmal ha már neki nincsenek
2022. jún. 26. 16:06
 8/27 anonim ***** válasza:
87%
Van persze.
2022. jún. 26. 16:06
 9/27 anonim ***** válasza:
26%

Biztos hogy nem!

Tehát a terve az, hogy magához költöztet, és matricaként rád ragad, a külvilágtól, barátoktól elzár. Az, hogy introveltált az egy dolog, de az, hogy semmilyen módon nem nyitna a barátaid felé, illetve elvárná, hogy te is szakadj el tőlük, az elfogadhatatlan.

2022. jún. 26. 16:10
 10/27 anonim ***** válasza:
82%

Jartam ilyennel.

1 ev mulva ugy éreztem magam vele mintha csak egy barlangban élnénk elszigetelve a világtol.

A kovetkezo barátommal jottem erre ra akivel mar elso naptol voltunk napi szinten haverok csalad közt, meg rengeteg emberrel mindig.

Akkor tidatosult csak bennem, jézusom, eddig én nemis éltem.

2022. jún. 26. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!