Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme össze jönni egy ilyen pasival? Elbizonytalanodtam.
Nem jár sehova, nincs társasága, barátai. Szabad idejét azzal tölti hogy filmezik, netezik vagy meglátogatja a szüleit.
Mióta együtt vagyunk csinálunk programokat, elvisz kirándulni, moziba. És azt mondja ha hozzá költözök majd mindig velem akar lenni és programokat csinálni.
Nekem ez nagyon fura mert nekem nagy társaságom van, barátokkal sokat bulizunk, soppingolunk, de mikor kérdeztem őt nem akart közös programot velük azt mondta ő velem akar kettesben programokat
3# az ilyenek elnekelnek online
mennek qrolike-ok jobbra balra titkos csevejek meg stb
az ilyen exem gyartott talonokat randizgatott a hátam mögött, az extrovert pedig aki minden haverjához visz meg emberek közt forgunk allandoan es meg nyomulnak is rá masok, pedig hűséges monogam szeret kitart mellettem.
A gyk is tele van ezzel hogy a baratom online like olja az exét, más csajjal csetel tobbet nekem nem irogat napkozben meg stb.
Plusz gyakorta nekem van igazam utolag, visszamentem en már olyan kerdesekre ahol lenulláztak es lám, engem igazolt az idő. Privatban is nem egyszer megkaptam hogy igazam volt.
Ennyit a nullazasokrol.
Es pkusz a 3 asnak irtam.
Hogy aki introvert az nem feltetlenul nagyobb esellyel hű. Sőt a gyengébb jellemük miatt nagyobb esellyel hutlenebbek is. Ők azok akik egy egy veszekedesnel már masoknak irogatnak. Meg st
#18 "Sőt a gyengébb jellemük miatt"
Fú te nagyon ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!