Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme össze jönni egy ilyen pasival? Elbizonytalanodtam.
Nem jár sehova, nincs társasága, barátai. Szabad idejét azzal tölti hogy filmezik, netezik vagy meglátogatja a szüleit.
Mióta együtt vagyunk csinálunk programokat, elvisz kirándulni, moziba. És azt mondja ha hozzá költözök majd mindig velem akar lenni és programokat csinálni.
Nekem ez nagyon fura mert nekem nagy társaságom van, barátokkal sokat bulizunk, soppingolunk, de mikor kérdeztem őt nem akart közös programot velük azt mondta ő velem akar kettesben programokat
Engem sem vonz a lehetőség, hogy becsöppentsenek egy rakás vadidegen közé (sőt a hideg futkos a hátamon tőle), főleg nem azzal az elvárással, hogy tuti jól kijöjjünk és öribarik legyünk. Ismerkedni, közös témát találni nehéz. Ráadásul lehet, hogy teljesen külön világ vagyunk, és menthetetlenül unalmasnak, fárasztónak, idegesítőnek vagy furcsának találjuk egymást. Ne gondold, hogy aki téged szeret, az biztos, hogy a barátaidat is fogja. Te meg a barátaid nem vagytok egyformák. Az én férjem haverjai közül például van számomra jó arc, "sosefogommegérteni"-személyiség, facepalm-generátor és kifejezett seggfej is.
Persze meg kell adni a lehetőséget. De ahelyett, hogy mélyvízbe dobod a pasidat egy húszfős grillpartyval, inkább kezdd el meghívni magatokhoz egy-egy barátnődet valami nyugisabb otthoni programra. Így személyesebb, jobban bevonhatod a pasidat a beszélgetésbe, és kellemesebb is neki a hazai pálya. Ha már jól elvan néhánnyal, akkor mehetnek a társas programok, olyan gyakorisággal, ami remélhetőleg mindkettőtöknek jól esik.
Ha viszont te mindig a folyamatos nyüzsgésre vágysz kifejezetten nagy társaságban, neki pedig nem ilyen a mentalitása, és ez túl sok neki, akkor hosszú távon tényleg az sül majd ki, hogy nem illetek össze.
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!