Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy elbizonytalanodtam ezzel a lánnyal kapcsolatban?
Ha nem azonosak az erkölcsi normáitok, akkor ne mássz bele egy ilyen szerelembe, mert nem tudsz jól kijönni belőle!
Az én értékrendem szerint az nem gáz, hogy egy 24 éves nőnek sok szeretője van. Az, hogy a barátja háta mögött csinálja, az sem egyedi eset - gyakoribb mint gondolnád.
Viszont azt, hogy a kollégáid "baleknak" néznének - hát azt én pont lesz@rnám!
Normális nő sosem kezd kollégával. Ez is már egy jele a dolgoknak.
Életemben még egyetlen kollégával nem kezdtem, pedig volt pár munkahelyem, és nem egy jelentkező is, és nem mai csirke vagyok.
Kolleganod 24! Kozepiskolaban ki az aki nem csinal hulysegeket? De most komolyan!
A fiatalkor arra van, hogy az ember mindent megtapasztaljon es a 24 az meg mindig eretlen, de garantalom, hogy meg fog komolyodni.
Az, hogy a novere milyen az igazabol nem sokat szamit.
Viszont te 31 vagy, o 24. Szerintem ez inkabb gond, hogy eltero eletszakaszban vagytok=kulonbozoek.
Es a masik dolog, szerintem az, hogy rogton arra gondolsz, hogy teged is megcsalna, az ket dolgot jelez szamomra.
1 Nem erzed magad elegnek.
2 annyira jo velemennyel nem vagy errol a lanyrol, szoval akkor mit is szeretsz benne? Ha szeretsz valakit, akkor elfogadod es ugy szereted ahogy van, de ti meg egyutt se vagytok es maris kifogasaid vannak. En elgondolkodnek a helyedben.
"Meg már középiskolás korában is többen kezelgették,párhuzamosan is"
ez kicsit mas mint ahogy irod, hogy minden hetvegen masnak tette szet.
Es kulonben is, te ezt igy tenyszeruen tudod vagy ennyire adsz a kollegak szavara?
Nem vedeni akarom a csajt, de szerintem mindenki tudja, hogy hogyan terjednek a pletykak.
Lasd pl Easy A-Konnyu nocske cimu film.
Mindegy, a lenyeg az, ha nem mersz vele foglalkozni es a kollegaktol felsz, akkor hagyd a dolgot, mert ez SEMMI igy, csak a "dugnam" kategoria, total tavol van a "szinte szerelmes vagyok es komolyak a szandekaim"
# 5
De érdekes, én sosem qrválkodtam a párom mellett, sem 20 évesen, sem 24 évesen. (Most 27 vagyok)
Jöhet nyugodtan a szent duma, pedig elhiheted, hogy páran megdugtak volna engem is az évek alatt. Erről ennyit.
JA és még valami: ha valaki kb az összes kapcsolatában félreqúrt, akkor nyilvánvalóna nem tartja a hűséget túl fontos dolgonak, vagy bánnivalónak.
Ez ugyanolyan, hogy én sem jöttem ( és nem is jönnék össze) nőző pasival, aki rám meg úgy hajtott ugyanilyen gátlástalanul hónapokig, hogy barátnője volt közben végig. Elmúlik az izgalom, és ugyanúgy csalni fog, ha újabb izgalmakra, másra vágyik melletted. Szerintem nagy ökörség pasiba és nőbe is azt hinni, hogy majd te leszel az, aki mellett majd lenyugszik. Sok sikert hozzá, én mondjuk beleszeretni sem tudtam szerencsére, merthogy nem tiszteltem pont emiatt. (A szexuális vonzalom meg más téma.)
Sehol se mondtam, hogy minden tizeneves qurvalkodik!
Mindegy.
Es csak azert, mert a kollegak mondanak valamit, az nem biztos, hogy igaz is. Hallottal mar olyanrol, hogy pletyka??
Es ha a lany tenyleg jol nez ki, akkor tuti, hogy sok rosszindulatu kis nocske siman leszajhazza.
Szoval hacsak nem egy 1000 lelekszamu kis faluban elnek es dolgoznak mindketten, ahol mindenki ismer mindenkit, en nem adnek a munkahelyi pletykakra.
De total mindegy. Mindenki ugy itelkezik, ahogy akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!