Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogos, hogy elbizonytalanodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy elbizonytalanodtam ezzel a lánnyal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársnőm,akivel nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak. Én egyedülálló vagyok,neki van barátja. Én 31 éves vagyok,a kolléganőm 24. Megtudtam a kollégáktól sajnos,akik régóta ismerék,hogy elég könnyűvérű. Már 2 munkatársam is dugta a barátja mellett hónapokig.Meg már középiskolás korában is többen kezelgették,párhuzamosan is. A nővére is ilyen aki 32 és 2 gyereke van. Szerintem ha úgy állnék hozzá nekem se kéne sokat bíztatni. Csak az a szomorú az egészben,hogy én szinte szerelmes vagyok bele és én komoly szándékkal tekintenék rá. De ezek után nem merek vele komolyan foglalkozni,mert egyrészt ha összejönne velem lenne egy kis nehézség a kapcsolatban,titokban félrejárna,másrészt meg a kollégáim rajtam gúnyolódnának,hogy milyen balek vagyok.
2018. okt. 9. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon jól gondolod, ha van egy kis eszed, akkor messziről elkerülöd vagy legalábbis sose veszed komolyan. Arra ne számíts, hogy egy ilyen lotyó majd pont melletted fog megváltozni, a barátja is ezt gondolja, aztán tessék.
2018. okt. 9. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Az összes nő ezt csinálja csak van aki nem bukik le..
2018. okt. 9. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
15%

Ha nem azonosak az erkölcsi normáitok, akkor ne mássz bele egy ilyen szerelembe, mert nem tudsz jól kijönni belőle!

Az én értékrendem szerint az nem gáz, hogy egy 24 éves nőnek sok szeretője van. Az, hogy a barátja háta mögött csinálja, az sem egyedi eset - gyakoribb mint gondolnád.

Viszont azt, hogy a kollégáid "baleknak" néznének - hát azt én pont lesz@rnám!

2018. okt. 9. 17:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Normális nő sosem kezd kollégával. Ez is már egy jele a dolgoknak.

Életemben még egyetlen kollégával nem kezdtem, pedig volt pár munkahelyem, és nem egy jelentkező is, és nem mai csirke vagyok.

2018. okt. 9. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
35%

Kolleganod 24! Kozepiskolaban ki az aki nem csinal hulysegeket? De most komolyan!

A fiatalkor arra van, hogy az ember mindent megtapasztaljon es a 24 az meg mindig eretlen, de garantalom, hogy meg fog komolyodni.

Az, hogy a novere milyen az igazabol nem sokat szamit.

Viszont te 31 vagy, o 24. Szerintem ez inkabb gond, hogy eltero eletszakaszban vagytok=kulonbozoek.

Es a masik dolog, szerintem az, hogy rogton arra gondolsz, hogy teged is megcsalna, az ket dolgot jelez szamomra.

1 Nem erzed magad elegnek.

2 annyira jo velemennyel nem vagy errol a lanyrol, szoval akkor mit is szeretsz benne? Ha szeretsz valakit, akkor elfogadod es ugy szereted ahogy van, de ti meg egyutt se vagytok es maris kifogasaid vannak. En elgondolkodnek a helyedben.

2018. okt. 9. 17:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Ok ,hogy az ember csinál hülyeséget,tizenévesen,de az természetes,hogy minden hétvégén más dugja meg? Nem az lenne az elképzelésem egy nőröl, hogy olyanak tegye szét aki legalább komoly kapcsolatba van vele,de az a minimum ,hogy nem csalja hónapokig a barátját. Hogy mibe szereteem bele: A külsejébe,jól eltudok vele beszélgetni mindenről,igazi pörgős,vidám nő.
2018. okt. 9. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
38%

"Meg már középiskolás korában is többen kezelgették,párhuzamosan is"

ez kicsit mas mint ahogy irod, hogy minden hetvegen masnak tette szet.

Es kulonben is, te ezt igy tenyszeruen tudod vagy ennyire adsz a kollegak szavara?

Nem vedeni akarom a csajt, de szerintem mindenki tudja, hogy hogyan terjednek a pletykak.

Lasd pl Easy A-Konnyu nocske cimu film.

Mindegy, a lenyeg az, ha nem mersz vele foglalkozni es a kollegaktol felsz, akkor hagyd a dolgot, mert ez SEMMI igy, csak a "dugnam" kategoria, total tavol van a "szinte szerelmes vagyok es komolyak a szandekaim"

2018. okt. 9. 18:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

# 5

De érdekes, én sosem qrválkodtam a párom mellett, sem 20 évesen, sem 24 évesen. (Most 27 vagyok)

Jöhet nyugodtan a szent duma, pedig elhiheted, hogy páran megdugtak volna engem is az évek alatt. Erről ennyit.

2018. okt. 9. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:

JA és még valami: ha valaki kb az összes kapcsolatában félreqúrt, akkor nyilvánvalóna nem tartja a hűséget túl fontos dolgonak, vagy bánnivalónak.

Ez ugyanolyan, hogy én sem jöttem ( és nem is jönnék össze) nőző pasival, aki rám meg úgy hajtott ugyanilyen gátlástalanul hónapokig, hogy barátnője volt közben végig. Elmúlik az izgalom, és ugyanúgy csalni fog, ha újabb izgalmakra, másra vágyik melletted. Szerintem nagy ökörség pasiba és nőbe is azt hinni, hogy majd te leszel az, aki mellett majd lenyugszik. Sok sikert hozzá, én mondjuk beleszeretni sem tudtam szerencsére, merthogy nem tiszteltem pont emiatt. (A szexuális vonzalom meg más téma.)

2018. okt. 9. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

Sehol se mondtam, hogy minden tizeneves qurvalkodik!

Mindegy.

Es csak azert, mert a kollegak mondanak valamit, az nem biztos, hogy igaz is. Hallottal mar olyanrol, hogy pletyka??

Es ha a lany tenyleg jol nez ki, akkor tuti, hogy sok rosszindulatu kis nocske siman leszajhazza.

Szoval hacsak nem egy 1000 lelekszamu kis faluban elnek es dolgoznak mindketten, ahol mindenki ismer mindenkit, en nem adnek a munkahelyi pletykakra.

De total mindegy. Mindenki ugy itelkezik, ahogy akar.

2018. okt. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!