Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya, ronda, incel, a nőknél teljesmértékben sikeretelen férfiak! Itt a nyár, a napsütés, a nők gyönyörűek! Hogy viselitek a látványt?
Bevallom, én nehezen. Az autóban káromkodni is szoktam, meg szitkozódni. Gyalog, nyilván csak magamban.
Ki, hogy bírja?
Én sehogyse bírom de a kocka fejű chadeket sem nagyon akkor arcuk van mintha az egész világot ők szharták volna. A felszínes nőknél is rosszabbak. Nem osztoznának kaján öntelt vigyorral képesek egyszerre 5-6 csajt dugni elvéve előlünk még a legkisebb esélyt is.
A nőknél csak őket utálom jobban mert a nők olyan butácskák könnyen el lehet hitetni velük, hogy ez most komoly kapcsolat, de a chadek azok velejéig önző gonosz szharok.
Suliban is ők a bullyk.
Hogy pusztulna a selejtes fajtájuk.
Nem mineen nő gyönyörű
Amelyik strias a rövidgatyaban latszodik a striája
34. Esetlegesen tökéletes vagy?
Magas, kocka has, izmos test?:)
36. Szóval online kamu Chad, élőben beszari és szűz.
Tudjuk, ismerjük. Ez rosszabb mintha Incel lennél.. ;)
38. Miért vagy rá irigy? Amiért nem bír a pöcsével és nem tud egy normális, komoly kapcsolatot sem összehozni, csak hülyít mindenkit?
Akkor inkább továbbra is maradok a stréber kategóriánál, úgy is az az ideálom. A sportolók java része beképzelt és nem is perverzek az ágyban, önzőek és nem tudnak kielégíteni egy nőt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!