Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy telt, telik az utolsó szép őszi napsütéses hétvégéje?
Figyelt kérdés
Jövő héttől jön a rossz idő...2019. okt. 26. 20:34
1/9 anonim válasza:
Erkélyfelújítással, meg főzéssel, takarítással.
2/9 anonim válasza:
Nagyon várom az évszaknak megfelelő 15 fokkal hidegebb éghajlatot, mert én meg attól pörgök fel, és érzem jól magam. Szellemileg is. Szóval én a számomra túlságosan sok napsütés végének kivárásával töltöm az időt. Egyébként a barátnőimmel beszélgettem telefonon.
3/9 anonim válasza:
Úgy, mint szokott: nem jelentős dolgokkal.
4/9 anonim válasza:
Aludtam sokáig, aztán itthon pihentem meg gépeztem, lehet ki kellett volna mozdulni mégis, de nem lett volna igazából kivel, másrészt a fejem is elkezdett fájni sajnos, így kedvem sem volt nagyon mit csinálni a nap folyamán :/
5/9 Noren1989 válasza:
Elmentem a moziba, de inkàbb visszajöttem a film megnézése helyett, és megdöntöttem a bourbon-rekordomat.
6/9 anonim válasza:
Vásárlás, takarítás, tökfaragás a gyerekkel, gesztenyesütés...
7/9 anonim válasza:
Nagyon jól sikerült randi egy szép városban, egy csodás emberrel.
8/9 anonim válasza:
Megvolt az idei év utolsó motoros túrája :)
9/9 anonim válasza:
Gyönyörködtem a fákban, hallgattam ahogy a fa leveleit fújja a szél. Nagyon jól telt, és fog telni köszönöm szépen! 😊Neked hogy telt telik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!