Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnak a 30 feletti férfiak ismerkedéskor a gyereket nevelő nőkhöz?
Tudom, hogy minden ember más, mások a határok, prioritások, de érdekelne ki mit tapasztalt, ki mit gondol erről. Meghalt anyukánk, és én nevelem kiskamasz öcsémet, a férfiak nagy részét elriasztja ez gondolom, de érdekelnek a válaszok.
32 N
10-ből 8 biztosan nem akarja más gyerekét felnevelni. Rengeteg konfliktus forrás, baj lehet a gyerek(ek) apjával, aztán majd kamaszkorban a "Te nem is vagy az apám!"- szöveg. Hát, a francnak sem hiányzik.
Kérdező, a te eseted teljesen más, az öcséd hamarosan saját életet fog élni.
Sajnálom, ami történt nálatok.
Én tartózkodom a gyerekes szülőktől, vagy helyzetektől.
Ha nem a te vérvonalad, nem fogsz "úgy figyelni, lelkesedni, és gondoskodni róla, mintha a tiéd lenne..."
De a párod tesója sem a vérvonalad, nácus.
Én nem akarok pulyát, főleg másnak a pulyáját, részemről ennyi az indok.
Ahhoz nagyon meg kell hogy fogjon a nő, hogy ezt bevállaljam.
Amúgy férfiak se túlzottan szeretik, de mindig van kivétel.
13 Nyugtatgathatod magad ezzel, elhiszem, hogy jobb a lelkednek ilyesmiket vizionálni, épp csak akkora hülyeség, mint a ház. Miért is kéne “büntetni” bárkit is azért, mert olyan férfival jött össze, aki számára is vonzó volt?! És főleg mitől lenne valaki pusztán emiatt felszínes?? Mintha a pasiknak totál mindegy lenne, hogy kivel jönnek össze, mintha ők nem néznék a külsőt..🤦🏻♀️
Amúgy elég sok csinos elvált anyukát ismerek, akiknek az exférjük és a jelenlegi férjük/barátjuk is jóképű, szóval ez majdnem bejött. :) Ahol meg átlagos az új pasi, ott általában az ex is az volt és a nő is.
Vannak férfiak, akiknek totálisan kizáró ok egy gyerek és vannak, akiknek nem. Baromira semmi köze ennek az apuka kinézetéhez! Akit nem zavar egy már meglévő gyerek és bejön neki az adott nő, az pont leszarja, hogy néz ki az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!