Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnak a 30 feletti férfiak ismerkedéskor a gyereket nevelő nőkhöz?
Tudom, hogy minden ember más, mások a határok, prioritások, de érdekelne ki mit tapasztalt, ki mit gondol erről. Meghalt anyukánk, és én nevelem kiskamasz öcsémet, a férfiak nagy részét elriasztja ez gondolom, de érdekelnek a válaszok.
32 N
én 27 vagyok és van olyan eset amikor el tudnám fogadni.
Viszont ahhoz valaminek nagyon meg kell fognia.
Ezzel együtt nagyon rendes nő vagy már csupán ezért nem kellene hogy el riasszon egy normális pasit a dolog.
Részemről teljesen más, ha egy tényleges kisgyereke van, mint a te sztorid hogy nem saját, de te neveled őt, mert a testvéred.
Szerintem a te sztoridban semmi gond nincsen, sőt becsülendő, hogy gondoskodsz a testvéredről. Így láthatja is akár az adott férfi, hogyan bánsz a gyerekekkel, és még plusz pont is lehet. Persze ha akartok majd közösen gyereket. :)
Hogy?
Hát 33 évesen megismertem egy 27 éves, három gyermekes anyát. Azóta együtt élünk.
14 éve.
Szerinted?
Nincs ezzel gond, ha jó fej, közvetlen, csinos anyuka, és még a szex is jó.😁
38/f
Van akinek kizáró ok a gyerek, van akinek nem.
Ezért nem szabad senki felett pálcát törni.
Ahogy írták már, ha az illetőnek nem probléma alap járaton egy gyerek és megszeret téged, valami megfogja, akkor nem lesz számára kizáró tényező.
Én például sajátot sem akarok egyáltalán, nemhogy másét. ÉN alapból nem szeretnék gyereket. De ez én vagyok.
3-as.
Az egy sokkal nehezebb sztori, ott már képbe jön a gyerek apja is folyamatosan, dráma, miért nem fizeti a gyerek dolgait, meg ott már egy másik folyamatosan képben lévő férfi gyerekével foglalkozni, és finanszírozni a dolgait, meg gondoskodni róla... hát nem túl kecsegtető helyzet, nem szívesen mennék bele ilyenbe. Túl sok a dráma benne.
Ha nem a te vérvonalad, nem fogsz úgy figyelni, lelkesedni, és gondoskodni róla, mintha a tiéd lenne...
És ez bizony kihatással lesz a nővel való kapcsolatodra is, mert ezt ő is látni fogja.
Nem riaszt el, csak tudom hogy rossz apa lennék, és nem értek a gyerekekhez.
A nevelésében sem tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!