Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhat egy nő normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhat egy nő normalis férfit aki nem bohóc?

Figyelt kérdés

Bohóc ; aki 30 + évesen mamahoteles , elvan hízva, nem járt egyetemre , és nettó 700 alatt keres.

Meglehet sértődni de ez az igazság! Azért borultam ki mert évek óta nem találok egy fizetőképes partnert akinek ne lenne megterhelő beülni naponta egy kávézóba vagy enni valamit. Aki legalább évente 2x kitudja fizetni a külföldi nyaralásban a saját részét! Akinek nem a mama mossa a gatyáit és főzz rá! Hanem önállóan él saját lakásában! Ahogyan én is rendelkezem ezekkel és autóval.

2023. jún. 9. 11:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
38%
Francba csak 699 ezer a nettó, lemaradtam rolad5
2023. jún. 9. 19:03
 32/35 anonim ***** válasza:
60%
Troll kérdés..
2023. jún. 9. 20:58
 33/35 anonim ***** válasza:
60%

a gyakorin

#röhög

2023. jún. 10. 07:33
 34/35 anonim ***** válasza:
60%
Az elhízás,hogy kapcsolódik a bohóc mivolttal?
2023. jún. 10. 11:14
 35/35 anonim ***** válasza:
60%
Az olyan bohoc ferfit mint a kérdező a nők kerulik messzirol.
2023. jún. 10. 11:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!