Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhat egy nő normalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhat egy nő normalis férfit aki nem bohóc?

Figyelt kérdés

Bohóc ; aki 30 + évesen mamahoteles , elvan hízva, nem járt egyetemre , és nettó 700 alatt keres.

Meglehet sértődni de ez az igazság! Azért borultam ki mert évek óta nem találok egy fizetőképes partnert akinek ne lenne megterhelő beülni naponta egy kávézóba vagy enni valamit. Aki legalább évente 2x kitudja fizetni a külföldi nyaralásban a saját részét! Akinek nem a mama mossa a gatyáit és főzz rá! Hanem önállóan él saját lakásában! Ahogyan én is rendelkezem ezekkel és autóval.

2023. jún. 9. 11:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%

"Ahogyan én is rendelkezem ezekkel és autóval"

Melyik egyetemre vettek fel erettsegi nelkul? Az igekotok egybe- es kulonirasa altalanos iskolai tananyag. Es nem, nincs veletlenul elirva, mert ismetlodik a hiba.

39F incel

2023. jún. 9. 12:35
 22/35 anonim ***** válasza:
35%
21. Nem szociológia szakos, az biztos.
2023. jún. 9. 12:37
 23/35 anonim ***** válasza:
68%

Egyszer egy szociologia szakos leirta egy valaszban, hogy "epelmelyu", ugyhogy akar lehet az is.

39F incel

2023. jún. 9. 12:39
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

23. XD

Nem érthet valaki mindenhez. Minek helyesírni, ha van egy balek, aki eltartja? Mondjuk nem értem minek, mikor már mindene megvan.

2023. jún. 9. 12:43
 25/35 anonim ***** válasza:
70%
A franc se fog beülni minden nap kávézóba meg étterembe(főleg nem veled). 750 körül keresek nettóban de soha nem szórtam a pénzt baromságokra. Megiszom a keverős Nescafét otthon meg megcsinálom a tükörtojást baconnel például és el van intézve. Mivel a szüleim nem raktak lakást a seggem alá ezért magamnak kellett kifizetnem ami nem ment volna ha szórom a lóvét jobbra-balra hülyeségekre. A f@$zomnak sem kéne olyan nő akiben semmi pénzügyi tudatosság nincs. Szóval Starbuckozgassál csak nyugodtan tovább magadban.
2023. jún. 9. 13:34
 26/35 anonim ***** válasza:
46%

25. Én is és én sem pazarlok ilyesmire. A kérdező valszeg nem ismeri azt a közeget, amelyik ilyen fizetéseket kap, ez annyira látszik a fogalmazásából.

A prolik gondolkodnak úgy, hogy aki sokat keres, az biztos minden nap kávézóba meg étterembe jár. De amúgy 750 az még nem is annyira nagyon sok, a "sokat keres" alatt én a 7 számjegyű összegeket értem.

2023. jún. 9. 13:44
 27/35 anonim ***** válasza:
54%
netto 700 nem olyan sok pénz. A mai infláció mellett egy nem kuporgatós életre elég.
2023. jún. 9. 14:04
 28/35 anonim ***** válasza:
23%

Aki normális, mièrt is lenne egyedül ennyi idősen?

30 felett csak a selejtes, szerencsètlen emberek vannak egyedül, mindkèt nemben.

2023. jún. 9. 16:24
 29/35 anonim ***** válasza:
50%
Ezek alapján én nem vagyok bohóc, de Te akkor sem kellenél, ha kettő pinád lenne.
2023. jún. 9. 16:30
 30/35 anonim ***** válasza:
7%
Nyugi, senkinek sem kell egy ilyen retek! Nem véletlen nincs még csak fogalmad sem hogy mi fán terem az igazi férfi! Keress inkább egy kötelet!
2023. jún. 9. 16:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!