Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek, vagy akár csak randiznátok egy olyan fiúval akinek nincs se jogsija sem autója?
Nekem nincs autóm, csak 2 családi házam. Szerinted ezt elvárjam a leendőtől?
Jajj 10 másba nem tudtál volna belekötni😅 tipikus.
11 azt vársz el, amit akarsz...ez ilyen.
Azt csinálsz, amit akarsz. Számomra a vezetés egy képesség, ami nélkül a partner önállósága korlátozott. Ugyanígy fontosnak tartom a felsőfokú végzettséget és a nyelvtudást vagy a háziasságot, nem csak a saját életemben, hanem a (leendő) partneremben is.
Miért éled meg büntetésnek egyébként is, ha valaki magához hasonló párt szeretne, hasonló mentalitással és értékrenddel?
Oké, most itt ír mindenki össze vissza, szavazást még nem tudtam kiírni. Viszont. Voltam külföldön, rendkívül kellemetlen volt, hogy nem tudtam egy autót kibérelni, hogy körbenézzek a területen. Akár egy napra is.
Ugyanúgy, itthon is lett volna most egy program egy kirándulásra mentünk volna el egy lánnyal vidékre. Neki és nekem sem volt jogsim, nem tudtam egy autót kibérelni az útra, pedig 5000-10.000 ft / nap ár körül már vannak amúgy. Természetesen a lány lemondta a kirándulást, bár először azt mondta neki megfelel a buszozás is. Mellesleg busszal kétszer annyi idő lett volna mert a busz nem mehet a pályán sem egy bizonyos sebességnél gyorsabban.
Volt olyan is, hogy tinderen rámírt 2 csaj hogy ott vannak a balatonon mondom megyek, kérdezik mivel, mondom bringával, rögtön unmatch lett.
Igenis számít mid van. Mivel mész oda egy nőhöz és egy nőt sem tárgyiasítok amiatt mert ezek fontosak számára. Számomra is fontos. Ennyi
Nekünk van autónk de még így is az utolsó utáni dolog amire vágyunk az nyaraláson az autókázás. Eszünk ágában sincs soha autót bérelni ha nyaralunk. Szeretünk szabadabbak lenni, út közben beszélgetni, nézelődni, a városban meg akar a fene parkolóhelyet hajtani meg csak messziről folyatni a nyálunkat pl egy pohár borra stb.
Amúgy minek írtál ki kérdést ha végül úgyis jobban tudod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!