Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti randiznátok, összejönnétek HIV pozitív férfival? Vállalnátok vele gyereket?
Őszinte leszek, nem.
Tudom hogy gyógyszerekkel és védekezéssel megvédhetem magam, de nem tudnék úgy önfeledten boldogan szexelni, hogy közben a HIV vírusra kell gondolnom, hogy vagy elkapom vagy nem. Ez nem olyan mint egy csúnya heg, vagy egy amputált végtag, vagy impotencia. Ez fertőző.
Nagyon sajnálom ha valaki HIV pozitív és ezzel megbántottam.
Attól függ, hogy melyik stádiumban vették észre, hogyan kapta el, szedi rendszeresen a gyógyszereit, jár kontrollra, az élete többi területén egészségesen, erkölcsösen él. Ha időben észrevették, rendszeresen szedi a gyógyszereit, kórházban kapta el stb, akkor kb teljesen negatívan tartható és kicsi az esélye, hogy megfertőződjek en vagy a baba.
Viszont az szerintem nem korrekt, ha eltitkolod és évvekkel később jön rá a nő.
'Mivel manapság olyan gyógyszerek vannak, '
Komoly mellékhatásokkal, és bármikor megemelkedhet a virusszam. Nem fogják hetente tesztelni.
Kösz, de kizart, hogy hív fertőzöttek bármi is legyen, nemhogy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!