Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha összejönnék egy olyan lánnyal, akinek nem túl jó az öltözködése, hathatnék rá pozitív irányba ezen a téren?
persze
többek erről is szól egy kapcsolat,hogy "javítotok" egymáson
persze nem erőszakosan
Hát, attól függ... van neki egy bizonyos öltözködési stílusa, ami neked nem tetszik, vagy csak rohadtul nem foglalkozik azzal hogy mit vesz fel. MErt ha van egy stílusa, akkor ahhoz szerintem regaszkodni fog és nem akarja más miatt megváltoztatni. Viszont ha csak nem foglalkozik az öltözködésével, akkor adott esetben az változhat. Én akkor kezdtem el adni a külsőmre, amikor alakulóban volt az elő kapcsolatom. Korábban nem érdekelt hogy nézek ki, viszont akkor hírtelen tetszeni akartam valalkinek. Vagy ha nem tudja mi állna jól neki, de hajlandó változtatni, akkor próbálhatsz neki tippeket adni, hogy milyen ruhákat vegyen, esetleg elmehettek együtt vásárolni.
De erőltetni ne erőltesd, ha nem akar változtatni akkor hagyd, az ő dolga hogy mit visel.
Engen nagyon érdekel,hogy sacc/kb hogyan öltözködik a lány!
Igazából attól függ,milyen stilusba burkolta be magát.
Ha "csövi" ( szereti a laza,szakadt vagy kopott ruhákat),akkor Te nem tudnál változtatni rajta,mert nem érezné jól magát mondjuk egy magassarkúban meg egy nőies darabban..még akkor sem ha agyon dicséred. :)
Ha viszont "khurvás" akkor igenis lehet rá hatni!(tapasztalat)
Annak aki azért nem öltözködik "jól" ,mert nincs rá elég kerete..Hát rajta is lehet segíteni,ha ajándékba veszel neki pár alapdarabot névnapjára vagy születésnapra.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!