Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Problémás személyiségűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémás személyiségűnek látjátok azon barátaitokat, ismerőseiteket, akiknek sosem volt párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Az emberek többsége párkapcsolatban él, ez nyilvánvaló dolog, így azok, akik egyedül élnek, a kisebbséghez tartoznak. Általában, ha valakiről kiderül, hogy 25-30 éves korára sem volt senkije, nagyon megbélyegzik anélkül, hogy ismernék a háttérsztorit. Ezért kérdezem azokkal kapcsolatban, akiket mégis ismertek valamennyire és nem csak felületesen ítéltek meg, hogy úgy látjátok tényleg valami súlyos probléma van a személyiségükkel vagy ennél azért árnyaltabb a kép? Mi hiányzik belőlük azokhoz képest, akiknek van párkapcsolatuk?

2023. jún. 6. 10:21
1 2 3 4
 31/37 Marcus 93 ***** válasza:
64%
Nekem van egy ilyen haverom, Ő aszexuális 30 éves férfi, aki egyébként tisztán látja a világot, látja az emberi kapcsolatok visszásságát is, ezért tartózkodik többek között a nőktől is. Sok hasznos észrevétele van.
2023. jún. 9. 18:09
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Kolléganőm ilyen. Együtt dolgozni vele teljesen okés, könnyű vele ilyen téren kijönni. Ami a párkapcsolati dolgot illeti... nos, szociális képessége neki se sok van, de ezt annyira nem mondanám tragikusnak, simán tudna fejlődni. Ami eleinte kiakasztott, hogy a határokat nem tartotta be, folyton a vállam felett beleolvasott az üzeneteimbe, meg ilyenek, de ezt azért sikerült (kicsit gonoszan) lerendeznem vele, hogy leszokjon róla. Külsőre... nem egy nagy durranás, de össze tudná kapni magát egy pozitív értelemben átlagos nővé (kicsit fogyhatna, egy normális, nem nagymamás stílus nem ártana neki, meg valami arcához illő frizura, ilyesmik). Viszont valami tutira nem stimmel, nem tudom, hogy családi dolog miatt, vagy más az oka. De 35 évesen még kollégista, sokadjára fut neki, hogy legyen 1 db alap diplomája, és nem igazán meséli hogy valaha is találkozna bárkivel munkaidőn kívül, leszámítva 1 hobbi kapcsán, amit űz, de azt is elég rendszertelenül. Olyan aki nem csinál soha semmit, nem keresi mások társaságát, de őt se keresik mások. Beül a szobájába, és így... van. Azt se tudom, hogy egyáltalán érdekli-e a párkeresés, vagy sem. Régen beszélt róla egyszer, hogy tetszik neki valaki, de ennyi. Ez kb 5 éve lehetett.
2023. jún. 9. 18:46
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az egyik legjobb barátom, fantasztikus ember, de mivel 30 éves koráig nem volt érdemi kapcsolata (rövidebbek voltak), soha nem tanulta meg az alkalmazkodást, párkapcsolati kommunikációt, együttélést, stb. Most már rohadt nehéz neki, mindenki egyből az agyára megy és viszont.
2023. jún. 21. 22:40
 34/37 anonim ***** válasza:
Igen problemas szemelyiseg es vagynagyon ronda
2023. jún. 22. 00:45
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 évesen szűz vagyok, és oka csúnya vagyok, és keveset keresek, ez már elég a mai nőknél azonnal bukás.

Nincs ebben semmi durva, az USAban a férfiak harmadának nincs kapcsolata 18 és 30 éves kora közt. Ezek hivatalos tanulmányok.

2023. jún. 22. 11:25
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

En maximalisan az ilyen egyedul letezni keptelen kapcsolatfuggo embereket gondolom problemasnak akik inkabb elnek szetalazva barkivel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. jún. 22. 11:42
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 vagyok, nekem is csak egy kapcsolatom volt. Az egyik legjobb barátom is ugyanennyi idős, nem volt barátja (válogatós is), rajta kívül is tudok csomó lányt,akinek nincs és nem is volt pàrja.

Nem kattosság kérdése, hanem a szerencséjé is.

2023. jún. 22. 18:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!