Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémás személyiségűnek látjátok azon barátaitokat, ismerőseiteket, akiknek sosem volt párkapcsolatuk?
19, jjjaaa, de az említett esetek órákon át full komolyan érveltek pl a náci dolog mellett:D Az nem viccből történt.
És oké, a mulatós zenét én se csípem, de attól még, hogy primitívnek tartom, bizony az is zene. És az a srác is elég hosszan és kitartóan kardoskodott amellett, hogy ez márpedig így van, aki másképp gondolja, az alsóhangon igénytelen, de leginkább hülye.
és nem azt mondom, hogy rossz emberek lennének. De ha ilyen szinten fogalmatlan vagy arról, hogy milyen társaságban, milyen helyzetben mennyire érdemes pl a magasztos elveid mellett érvelni, vagy egyáltalán szób ahozni őket, akkor ott bizony gond van a személyiséggel.
Érted, pl a náci gyerek. Egy haverja meghívja egy buliba, hogy ne egyedül otthon kelljen szilvesztereznie amikor mindneki bulizik, tök idegen a társaság és halálkomolyan előadsz igencsak hajmeresztő elméleteket és hülyének tekintesz mindnekit aki nem ért egyet úgy, hogy senkit sem ismersz, igazából a házigazda csak azért engedett be, mert valaki kezességet vállalt érted, stb... lényegében nem csak magadat járatod le, hogy tuti ne hívjanak legközelebb, hanem a barátodat is, aki behívott a társaságba. Ezenkívül partykiller is fröcsögve zsidózni egy szilveszteri bulin:D 30 évesen 20 évesek között....
23, hátt... mi nem hívtuk:D Igaz, nem is a mi haverunk volt. Deee igazából a srácot is hanyagoltuk idővel aki őt hívta.
Mert ha még haverról van szó. Mondjuk, hogy 10 alkalomból 2-be beleszarik a hülyeségeivel, de a maraédk alkalmakkor jól megy aközös időtöltés, az tök rendben van.
De az ismerkedés (legyen az párkapcsolati vagy baráti) során azért ott van az, hogy nagyon sokat számít az első néhány tapasztalat. És ha a haverunk, aki 10ből 2 alkalmat elront azzal a 2 alkalommal indított volna anno, most nem lenne a haverunk.
És szerintem erre kellene ráérezni. Hogy azért az ismerkedés során illik a legjobbat kihozni magunkból. ha majd biztonságban van a kapcsolat, lehet göykérkedni:D
Lássuk be, mindneki hülye a maga módján. Te is, én is, a náci meg a mulatós gyerek is. Nekem is vannak ám olyan gondolataim, véleményem ami mások számára hajmeresztő tud lenni, és biztos vagyok benne, hogy neked is. Csak van egy olyan képességünk, hogy nem ezzel indítunk egy ismerettséget:D
És biztos vannak olyanok, akik szerint ez álszentség, megjátszás, hogy nem mutatod ki azonnal a fogad fehérjét minden új ismerősnek. De.... nem, nem arról van szó, hogy hazudni kéne, pusztán arról, hogy a sarkos és megosztó véleményünkkel a specifikus témákban nem az első találkozón lőjük el, hanem akkor, amikor már létrejött egy biztos kapcsolat.
És szerintem az, hogy ezt valaki nem ismeri fel, az bizony személyiségi defekt. Konkrétan egy létfontosságú szociális készség hiánya.
24. "Hogy azért az ismerkedés során illik a legjobbat kihozni magunkból. ha majd biztonságban van a kapcsolat, lehet göykérkedni"
Hááááát igen is meg nem is. Határok között, persze, lehet
"Lássuk be, mindneki hülye a maga módján. Te is, én is, a náci meg a mulatós gyerek is. Nekem is vannak ám olyan gondolataim, véleményem ami mások számára hajmeresztő tud lenni, és biztos vagyok benne, hogy neked is."
Persze, hogyne:D
"Csak van egy olyan képességünk, hogy nem ezzel indítunk egy ismerettséget:D"
Sosem indítok ezzel. Nem szeretem az öncélú jópofiskodást meg a túltolt ismerkedő dumákat sem - evezzünk akár haveri, akár párkapcsolati vizeken.
...Jáj, beletrafáltál itt egy-két fájdalmas dologba:D
De eskü adom amit mondasz, jó arcnak tűnsz:D
Én pl haverjaimmal simán beszélek hasonló témákról, amelyek akár eléggé hajmeresztőek. Sőt, szerintem hasonló elborult gondolkodás még össze is hozhatja az embereket. Nyilván fennhangon üvölteni az ilyen véleményeket nem érdemes, de akár vicces is lehet, ha nem veszi véresen komolyan a dolgot. Kocsmákban is hall az ember furcsaságokat és én pl. jókat szoktam derülni azon amikor idiótaságokon vitatkoznak fél részegen a hülyék.
Szóval ha valaki ilyen beáll,tottságú akkor legyen olyan emberekkel akik ezt tolerálják/akár egyet is értenek vele. A jópofizást utálom a legjobban amikor valakinek a viselkedése 180°-os fordulatot vesz csak mert be akar vágódni valakinél. Ez annyira mesterkélt és undorító szerintem.
Na, ezt mondom, nem jópofizásról beszéltem, csak a megosztó témák későbbre halasztásáról.
Én pl komolyan hiszek benne, hogy a demokrácia megbukott, egy monarchikus rendszerre lenne szükség erős kontrollal. Gyorsabb és határozottabb törvénykezés, cél felé haladás. Csak persze fontos, hogy a célkitűzés építő jellegű, megvalósíthatú és emberközpontú legyen, szóval ne egy zsarnoki szar:D Sőt, én nem kevés elemet átvennék a kommunizmus esmzéjéből is.
namost ez bicskanyitogatú tud lenni egy ismeretlen számára. Épp ezért ezt nem fejtem ki, csak a haverjaimnak (meg most egy halom idegennek:D)
Az nem jópofizás, ha ezt nem mondom el az első találkozásnkkor.:D
És nyilván, én is hallom szórakozóhelyeken, hogy milyen ordenáré állatságokról vitatkoznak a szomszéd asztalnál... de ők valószínűleg haverok és egymás között beszélik - 116 decibellel:D De a lényeg hogy nem nekünk mondják, nem ezzel akarnak bemutatkozni. Ez fontos különbség.
27. "Én pl komolyan hiszek benne, hogy a demokrácia megbukott, egy monarchikus rendszerre lenne szükség erős kontrollal. Gyorsabb és határozottabb törvénykezés, cél felé haladás. Csak persze fontos, hogy a célkitűzés építő jellegű, megvalósíthatú és emberközpontú legyen, szóval ne egy zsarnoki szar:D Sőt, én nem kevés elemet átvennék a kommunizmus esmzéjéből is"
Na ezek tök jó vitaindító témák tudnak lenni - a megfelelő emberekkel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!