Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Problémás személyiségűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémás személyiségűnek látjátok azon barátaitokat, ismerőseiteket, akiknek sosem volt párkapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Az emberek többsége párkapcsolatban él, ez nyilvánvaló dolog, így azok, akik egyedül élnek, a kisebbséghez tartoznak. Általában, ha valakiről kiderül, hogy 25-30 éves korára sem volt senkije, nagyon megbélyegzik anélkül, hogy ismernék a háttérsztorit. Ezért kérdezem azokkal kapcsolatban, akiket mégis ismertek valamennyire és nem csak felületesen ítéltek meg, hogy úgy látjátok tényleg valami súlyos probléma van a személyiségükkel vagy ennél azért árnyaltabb a kép? Mi hiányzik belőlük azokhoz képest, akiknek van párkapcsolatuk?

2023. jún. 6. 10:21
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%
Én a saját környezetemben inkább úgy találom az ellenkező eset a problémás személyiség. Azok az idegesítő, terhemre lévő emberek mindig akik egyik kapcsolatból a másikba ugrálnak és nem bírják egyedül. Amolyan párkapcsolatfüggők. Inkább problémásak mint azok akik nyugisan éldegélnek maguknak.
2023. jún. 6. 11:59
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberek többsége párkapcsolatban él, ez nyilvánvaló dolog"

Ezt azért nem merném így kijelenteni. Statiszikák szerint a 18-29 éves férfiak 66%-a nem él kapcsolatban, nem szexel és jelentős részük még soha nem is volt kapcsolatban, vagy akár szűz is.

Olyan ismerősöm nem nagyon van akinek ne lett volna még kapcsolata, vagy legalább alkalmi kalandjai, de a legtöbbjüknek mostanában nagyon nagyon minimálisan jön össze bármi is. Nem hiszem ,hogy annyira valük lenne a baj valami félrement az egész "párkapcsolatosdi" dologgal, a nyugati világban.

Egy haverom van akinek elmondása szerint valamikor 15 éves kora körül volt egy kapcsolat szerűsége, ami nem tartott túl sokáig, azóta semmi (lassan 30 éves már). Alkalmi kapcsolatai voltak, de csak nagyon ritkán, pedig amúgy sok csaj ismerőse van/volt és külső szemlélőként azt mondanám, hogy közülük elég soknak szexuálisan is bejött a srác, de valamiért ő mégsem jutott/jut nagyon tovább egyikkel sem. Eléggé alcsony szegény, de amúgy jóképű és van egy egyedi stílusa, amelyre azt mondom tetszik a nőknek. Kisség elvont, sokszor magába forduló, de amúgy társasági ember.

Van egy másik haverom, szőke, kékszemű, jóképű, magas mégsem talál évek óta senkit magának, néhány alkalmi szexet leszámítva, pedig ő próbálkozik, akarja a dolgot, de valahogy sosem jön össze. Nem nevezném kattantnak, nincs vele semmi gond, csak hajlamos a depresszióra (főleg a visszautasítások után).

2023. jún. 6. 12:44
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy srácot, túlsúlyos, eleve úgy lett meghívva egy buliba, hogy az egyik srác hívta, hogy ne otthon egyedül szilveszterezzen. Az egész társaságból ugye csak azt a srácot ismerte aki meghívta őt, mindneki más idegen volt és... hát nem tudom, hogy bevágódni akart-e ezzel vagy sem, de kb 1 óra ottartózkodás után már azt fejtegette, hogy a náci táborokban az elégetett zsidó holttestek füstje más színű volt, mint a nem-zsidó holttestekből felszálló füst, és ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy a zsidók biológiailag nem homo sapiens sapiens fajba tartoznak.

Hát mit mondjak, nem hívtuk több buliba:D Ez elég rég volt már, de tavaly hallottam felőle, ugyanúgy nincs senkije, mint rég.

A msáik meg a legutóbbi szilveszteri buli.... Emberünk folyamatosan ordított, ez volt nála az alaphangerő, aztán kifejtette, hogy a mulatós zene nem minősül zenének mert... nem zene. Ennyi volt az érve. Az nem zene.:D

Aztán egy játék közepette teátrálisan és jó hangosan, hogy mindneki hallja elhívott egy lányt randira. Az este folyamán gyakorlatilag semmit nem beszélt külön a csajjal, szóval alapból elég meglepő volt, de aztán amikor a csaj közölte, hogy neki amúgy van pasija, ezt nem vlt hajlandó elhinni. És utóbb kiderült, hogy amúgy korábban ő már randizott egyet ezzel a csajjal de mivel az botrányosra sikerült, így inkább elfelejtették.

Elképesztően cringe volt:D

Na ő kiváló példa arra, hogy valaki a személyisége miatt marad örökre szingli.

2023. jún. 6. 13:28
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az érintett és a barátaim egyértelműen más kategóriába sorolnak és nem úgy kezelnek, mint más barátaikat. Leginkább ott lehet észrevenni ezt, hogy más társaságba a legritkább esetekben hívnak el, de majdhogynem soha. Van egy ilyen szégyen bennük, hogy velem kell együtt mutatkozni. Más emberek számára nem vagyok problémás, mivel nem vagyok aggresszív vagy kötekedő, de egyértelműen máshogy viselkedek szociális szituációkban, ha ezt értetted a problémás alatt, akkor ez helytálló. Nálam egyébként súlyos gyermekkori trauma miatt alakult így, hogy nem tudok más emberekkel kapcsolódni, velük kapcsolatot kialakítani. Nem tanítottak meg szeretetet adni és kapni.
2023. jún. 6. 13:52
 15/37 anonim ***** válasza:
84%
14, és ezzel te jársz pszicho-terápiára?
2023. jún. 6. 14:36
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Én kétféle problémás személyiségtípust ismerek, ha a párkapcsolatok mennyisége a szűrési feltétel:

- akinek senkije nem volt

- aki minden héten mással kavar.

2023. jún. 6. 15:50
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyanokat ismerek ahol a szülők súlyos kontrollmániásak, és akik ez ellen nem léptek fel. Beleragadtak abba hogy megfeleljenek, tele van beszélve a fejük, alig járnak valahova. Átlagos, nem problémás személyiségűek, csak így szinte nincs is udvarlójuk. Akiknek van, azok valamelyest tudnak és van is rá igényük hogy kilépjenek ebből a mérgező környezetből.
2023. jún. 6. 16:33
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy spanom, 28 éves. Még sose volt senkije. A srác egyáltalán nem tudja, hogy kell viselkedni közösségben. Mindent támadásnak vesz, ha kicsit is sérül az egója. Igy utólag rájöttem, hogy kissebsegi komplexiusa volt.
2023. jún. 8. 22:58
 19/37 anonim ***** válasza:
76%

"a mulatós zene nem minősül zenének mert... nem zene"

Mondjuk ebben van valami, mégha megindokolni nem is sikerült normálisan :D

Az az érdekes, hogy ilyen baromságokat (mint akár a nácis dolog) az én haverjaim is mondanak, de inkább csak viccként és eléggé illuminált állapotban. Pl. egyik srác enyhén szólva sokat szokott inni, ő volt hogy kb 5 cm-re egy random csajtól, konkrétan az arcába üvöltött artikulálatlanul. Elég vicces volt bár gondolom a csajnak annyira nem jött be. Ennek ellenére bulikban sokszor ez a haverunk az aki simán kavar valami lánnyal (akár többel is). Úgyhogy szerintem ez nem mérvadó annyira. Mindenki csinál baromságokat és néha mond is értelmetlen dolgokat, de egy egy esetből azt nem lehet leszűrni, hogy valaki "problémás-e" vagy sem.

2023. jún. 9. 06:11
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

19. "Mindenki csinál baromságokat és néha mond is értelmetlen dolgokat, de egy egy esetből azt nem lehet leszűrni, hogy valaki "problémás-e" vagy sem."

+1

2023. jún. 9. 09:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!