Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ismerkedésnél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ismerkedésnél mennyire fontos nektek, hogy az adott lány mennyire tud jól sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 11:07
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem főzök nőként csak magamra, kisadagos, hipp hopp kajákat csak amit ossze kell dobni 10 perc alatt, pl. Camambert sajt, szőlő, alma vagy teszta és radobok egy fokhagymat meg egy paradicsomot. Biztos nem allnek neki rantott hust sutni meg ilyenek. Ha napi 1 ora fozessel szamolunk( bevasarlas, spajzolas, tervezes, fozes, edenymosogatas, terites) ami gyakran ket ora is akar, de mondjuk inkabb egy, az évente 48 napot vesz el az eletéből. 48 munkanapnak felel meg. Tegyük fel napi 10.000 az órabére máshol, akkor majdnem felmillio forinttol esik el a nő. De van az ket, neha 3 ora is, ufyhogy duplan számolva évi 100 nap pihenest vagy 1 millio ftot vesz el a notol az h otthon csak foz. Takaritasrol nem is beszéltem.
2023. jún. 1. 12:59
 22/40 anonim ***** válasza:
70%
21, nem csak a penztol esik el, hanem a pohenestol vagy hobbitol, barmitol amivel eltolthetne hasznosabban az idejet.
2023. jún. 1. 13:06
 23/40 anonim ***** válasza:
19%

Nem kell mesterszakácsnak lennie és nem kell kiszolgálnia sem, de tudjon főzni.

Elboldogulok egyedül is kajakészítéssel, szóval ismétlem, nem a kiszolgálás a lényeg. Hanem ha már ketten vagyunk, és megosztjuk ezt a feladatot, akkor ne az legyen, hogy ha rajtam a sor, akkor 2-3 órát eltöltök 2-3 napi kaja összerakásával, ő pedig ugyanannyi pénzből rendel annyi kaját, hogy 1,5 étkezésre talán elég kettőnknek.

2023. jún. 1. 13:20
 24/40 anonim ***** válasza:
86%
23, de mi van ha totalosan mashogy etkezik mint te? Nem mindenki akar 2-3orat fozocskezni es enni azt 2-3-7 napig. Hiaba tud fozni, ha o csak salatat eszik meg pl csirkemell vagy lazac. Vagy azt is megmondod neki, hogy innentol sertescombot kell enni nokedlivel 4 napig mert az olcso es kesz?
2023. jún. 1. 14:32
 25/40 anonim ***** válasza:
20%
Ha jól tud szopni, az pont elég nekik.
2023. jún. 1. 16:09
 26/40 anonim ***** válasza:
17%
Ha nem tud főzni, nem lesz jó házi sárkánynak!
2023. jún. 1. 19:45
 27/40 anonim ***** válasza:
17%
Tessék, le is tagadják, hogy a szopás a legfontosabb.
2023. jún. 1. 19:49
 28/40 anonim ***** válasza:
0%

24-es, nem kell rögtön ilyen cinikus választ adni.

Mi sem áll távolabb tőlem, minthogy valakinek elrendeljem, mit ehet és mit nem.

Ráadásul azt sem mondtam, hogy az olcsóság a lényeg, azt sem mondtam, hogy én kizárólag a legolcsóbb alapanyagokat használom, és azt sem, hogy sosem eszek lazacot vagy csirkemellet vagy éppen salátát. Arra próbáltam utalni, hogy a rendszeres étteremben evésnek az ár-érték aránya nem a legjobb.

Ezeket csak te képzelted oda, mert valamiért beakadt neked, hogy fúj-fúj, szemét férfi, megmondja mit egyen az asszony. Dehogyis mondom meg!

Nagyon egyszerű, hogy mit csinálok: nem választok társamul olyan nőt, aki az általad említett módon eszik, mert közte és köztem valószínűleg ennél sokkal nagyobb különbségek is vannak, amik miatt egymás számára nem megfelelő társak lennénk.

2023. jún. 1. 20:49
 29/40 anonim ***** válasza:
74%
Tökéletesen lényegtelen.
2023. jún. 2. 08:35
 30/40 anonim ***** válasza:
3%
Egy nő tudjon már főzni, ha egy férfi is tud!
2023. jún. 2. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!