Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ismerkedésnél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ismerkedésnél mennyire fontos nektek, hogy az adott lány mennyire tud jól sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 11:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván főzök már azóta, mert én is szoktam enni, de egy randi ne arról szóljon, hogy etetem a pasast, ő meg még egy virslit sem főz nekem, ha már a pizzázó drága ő meg nem főz. A mostani párommal gyakran jártunk étterembe a kezdet kezdetén, moziba, ide - oda, de most amellett, hogy főzök (azért nem egy nagy kunszt a húsleves meg az alap kaják), havonta belefér az étterem. Szerelni nem tud, de kifizetjük a szakit, mindenki boldog.
2023. jún. 1. 12:03
 12/40 anonim ***** válasza:
58%

Főleg a szaki😀, aki annyit kér amennyit nem szégyell.

2023. jún. 1. 12:07
 13/40 anonim ***** válasza:
61%
Főzök én rá, de akkor ő a saját kezével építsen fel nekünk egy házat, tartson el, fizessen mindent, és menjen el háborúba is.
2023. jún. 1. 12:13
 14/40 anonim ***** válasza:
77%
Ha a pasi is megtud csinálni minden munkát a ház körül, víz, villany, gázszerelés, burkolás, festés, nyílászárócsere stb, az nekem is nagy előny. Rohadt drága egy felújítás, nem éri meg szakikat fizetni.
2023. jún. 1. 12:16
 15/40 anonim ***** válasza:
35%
Aki ezt fontosnak tartja, ott jo esellyel oda leszel lancolva a konyhaba. Aki azt mondja nem fontos, annak nem elvaras. Itt az a kerdes, hogy neked mennyire fontos, hogy te fozz? Noknel eleg magas prioritas szokott lenni a gondoskodas a masikrol. Tehat ne olyat keress, akinek fontos, hogy fozzel, hanem olyat, akinek nem fontos, de engedi kielni magad a fozesben. Oriasi kulonbseg lesz.
2023. jún. 1. 12:18
 16/40 anonim ***** válasza:
57%
Vannak normális szakik. Kisvárosban szerinted lenne még munkája a környéken annak, aki pocsék melót végez? Egyébként meg a jó szakembert meg kell fizetni, én azt mondom. Persze van, aki tud villanyt szerelni, festeni, burkolni, mi ezt szakemberre bízzuk, mi ezzel a baj? Vagy a vakbeledet is magadnak veszed ki? 😃
2023. jún. 1. 12:18
 17/40 anonim ***** válasza:
73%
14-es. Apám ilyen volt. Csak nem győztünk kivárni, míg nekiállt, és az egész család ott állt, hogy milyen csavarhúzóért kell ugrani. Nekem erre nincs szükségem. A jó szakember meg itt dolgozott estig, rekord idő alatt lett meg minden. Én inkább fizetek.
2023. jún. 1. 12:27
 18/40 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok, minden nap magamra főzök, kifejezetten szeretek sütni is, főzni is.

És bizony elvártam, mikor párt kerestem, hogy a férfi is minimum önellátás szintjén boldoguljon a konyhában. Apukám abból a típusból való, aki szedni sem szed az elé rakott ételből, és soha életében egy vajas kenyeret nem kent meg magának. Még véletlenül sem akartam magam mellé ilyen embert.

2023. jún. 1. 12:36
 19/40 anonim ***** válasza:
81%

"Nem elvárás de jó plusz ha házias és pl tud jól főzni. Nem biztos hogy megéri étteremben enni vagy folyton rendelgetni."

Na az ilyeneknek nem főznék soha, aki elvárja a kiszolgálást. Te miért nem tudsz főzni?

Aki nem elvárja és maga is szokott főzni, annak szívesen főzök.

2023. jún. 1. 12:54
 20/40 anonim ***** válasza:
76%

Lehet le leszek pontozva, de no vagyok es soha senki nem varta meg el tolem, hogy fozzek ra. Elmodnom mindig, hogy utalom az idomet ezzel tolteni es alapbol is egyoldaluan, de egeszsegesen etkezem amihez nem kell kb fozni. Salatakat eszem azt osszevagdosom, esetleg piritok melle valamit es ennyi. Nagyon alacsony a fozesi skillem, de tudom ha akarnek fozni vagy ugy hozna az elet siman megtanulnam nem egy nagy ordongosseg. Frucsa modon csak olyan ferfiakat fogtam ki akik viszont tudnak is es szeretnek is fozni. Szoval eszrevettem ez egy bizonyos tipusu novel szemben elvaras csak, hogy fozzon 0-24, vagy egy biznyos tipus kattamasa az hogy ezzel komepnzal valamit, hogy neki fozni kell mindennap reggel,delben,vacsira es picolni a hazat stb stb tevekynkedni es a pasit kiszolgalni mint egy gyereket. Szoval en elgondolkoznek, hogy egy miert akarom totalisan kiszolgalni a pasim mit kompenzalok? Vagy ketto miert varjak el tolem, hogy hazi cseled legyek?

Vam egy ilyen baratnom aki azert nem tud talalozni ekkor vagy akkor mert fozni kell aki neha kifakadva mondja elege van a ferjebol, hogy meg bepakolni se kepes meg erre se arra se, de ugyanugy kiszolgalja.. szerintem o azt hiszi ha nem teszi ezeket meg akkor nem marad vele a pasi. Ami amugy siman lehet is akit ennyire kiszolgalnak annak a masik cseled lesz elobb-utobb egy kenylemi eszkoz es bizony, ha nem kapom meg a szolgaltatast egy napon duhos is leszek mit kepzel magarol az a cseled, hogy ma nem pucolta ki a cipom es adott enni? Na mindegy ez a velemenyem errol az elvarasrol, hogy valoszinu csak kihasznlja a not, ertektelen szamara akivel nem is jonne ossze alapbol, de igyhogy haziszolga igy mar jo lesz.

2023. jún. 1. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!