Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ismerkedésnél mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ismerkedésnél mennyire fontos nektek, hogy az adott lány mennyire tud jól sütni/főzni?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 11:07
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
74%
Nálam nem elvárás, mert annyira én sem tudok, de bónusz, ha tud.
2023. jún. 1. 11:12
 2/40 anonim ***** válasza:
95%

Én ugyan lány vagyok, de azzal lett csak hosszabb kapcsolatom, aki nem várta el. Miért, a legtöbb pasi meg megszerel mindent?

Mert azt elvárta volna, hogy főzzek rá, de pl. ő nem hívott meg enni sehová, meg moziba se, mert minden pénzkidobás.

2023. jún. 1. 11:17
 3/40 anonim ***** válasza:
11%
Nem elvárás de jó plusz ha házias és pl tud jól főzni. Nem biztos hogy megéri étteremben enni vagy folyton rendelgetni.
2023. jún. 1. 11:24
 4/40 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem fontos.é
2023. jún. 1. 11:31
 5/40 anonim ***** válasza:
91%

Én azt látom, hogy sokaknak elvárás, alap. Találtam olyan párt, akinek nem az :D De Tinderezéseim alatt sokan mondták, hogy fontos nekik. El sem tudták képzelni, hogy a kedvenc kajámat vagy desszertemet nem én készítem, hanem veszem étteremben meg cukrászdában. Sokan akartak főzésről beszélni.

Amúgy nyilván nem halok éhen, tudok valamennyire főzni, de nem profin.

2023. jún. 1. 11:39
 6/40 anonim ***** válasza:
86%
Az sokkal fontosabb, hogy szeressen új dolgokat kipróbálni és vevő legyen arra, hogy megkóstolja amiket keszítek vagy csinálok. Az nem fontos, hogy ő is főzzön nekem.
2023. jún. 1. 11:40
 7/40 anonim ***** válasza:
59%
Nem érdekel. Mindent megtudok főzni , sütni.
2023. jún. 1. 11:41
 8/40 anonim ***** válasza:
5%
Mehetünk étterembe, de én elvárom, hogy tudjon főzni.
2023. jún. 1. 11:43
 9/40 anonim ***** válasza:
19%
Nem elvárás, de előnyt élvez. Amit szeretek kajálni, mindent meg csínálok, és ráadásul szívesen.
2023. jún. 1. 11:56
 10/40 anonim ***** válasza:
3%

Van olyan aki majdnem mindent megszerel, megjavít, megcsinál. Sőt mée főzni is szeret.

Mondjuk aki ilyeneket elvár, az nem társat keres, legyen az pasi, vagy csaj.

2023. jún. 1. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!