Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok mi az ami fontos egy emberben ahhoz hogy
összejöjjetek vele?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy: Ha külső alapján nem tetszik/nem az esetetek de adtok egy esélyt és a személyisége tökre megnyerő akkor összejönnétek vele vagy inkább hanyagoljátok?
Ez utan csak jokepu izmos pasik fognak erdekelni,legalabb nezzen ki jol ha mar a pasik ugyis hutlenek
2023. jan. 8. 20:27
3/12 anonim válasza:
Adtam esélyt ilyen lánynak, hogy külsőre nem az esetem, de bensőleg annyira tökéletes volt, fedhetetlen múlttal, hülye lettem volna nem adni egy próbát. Már tudom hiba volt, hiába a tökéletes benső, ha külsőre nem mozgat meg. Szóval szpás, nagy szpás, olyan igazi mélytorkos szpas, sőt, ez inkább agresszív, egyenesen durva, erőszakos szpásnak mondanám.
2023. jan. 8. 20:29
4/12 anonim válasza:
Nem. Ugyanis akkor valószínű, hogy elhagynám, mihelyst találkoznék olyannal, aki külsőre is megfelel. Ha nem is hagynám el, akkor meg önsajnálatom lenne, hogy beértem vele...... Én magam sem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy valaki csak beérje velem és ne engem akarjon. Önbecsülésromboló.
2023. jan. 8. 20:30
5/12 anonim válasza:
Nagyon attól függ.
Direkt ismerkedésnél azonnal visszautasítanám, hiszen miért vesztegessek időt egy idegenre, aki már eleve nem tetszik?
Ha viszont már ismerem valamennyire, tudom, hogy jófej, jó a humora, tetszik a személyisége, akkor miért ne? Nálam sokszor a szellemi-lelki vonzalom után alakult ki a testi.
2023. jan. 8. 20:32
6/12 anonim válasza:
Ha egyenesen nem tetszik, akkor biztos nem. Ha csak semleges, akkor adnék egy esélyt a dolognak, ha jelleme tökéletes. De, alapvetően a cél az, hogy tetszen.
2023. jan. 8. 20:34
7/12 anonim válasza:
Én egy csomószor kaptam esélyt, rendes voltam, szórakoztató, megbízható. Viszont a szex sosem működött az irányomban, és mindig szakítottak velem. Én vagyok a másik oldal, gondoltam leírom a tapasztalatomat.
2023. jan. 8. 20:47
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm az őszinteséget jó azért hallani a másik szemszöget is.
2023. jan. 8. 20:53
9/12 anonim válasza:
Ha nem jön be külsőre, nem adok neki semmilyen esélyt. Ennyire egyszerű. Lehet háborogni, de a férfiak ugyanezt csinálják.
N
2023. jan. 8. 23:22
10/12 anonim válasza:
Adtam esélyt egy olyan srácnak aki nem az esetem sőt teljesen ellentétek voltunk szinte minden téren.Azt hittem hogy tényleg igaz az hogy az ellentétek vonzzák egymást de mint kiderült ez ránk nem igaz.A srác az 1 hónap alatt annyira megszeretett hogy minden nap szerelmet vallott és elvett volna feleségül kb én meg azt éreztem hogy mi nagyon nem illünk össze ezért mondtam ki hogy legyen vége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!