Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor akkor mégis fontos hogy ki mennyire pénzes?
Több éve olvasgatom az oldalt,de az utóbbi időben,talán a válság hatására,egyre több nő vállalja fel ezt a véleményét.
Akkor egy átlagos melós normálos nőt ne is próbáljon meg meghódítani?
1, pénz és kinézet (ezt nem kell magyarázni)
2, társadalmi szint (átlagos melós offos azoknak a csajoknak akik tudják hogy kicsit jobban néznek ki az átlagnál)
3, belső (ez az utolsó, mert az előző 3 nélkül sokra nem mennek vele)
A lényeg hogy minimum egyformán keressenek de jobb ha a ffi többet (ezt szokták irni a nők).
Amúgy nő vagyok
Amig nem rajtam élősködik addig mindegy mennyit keres.
Én nőként nem értem amikor nők azt írják, hogy a pénz nem számít.
Az nem számít mindenkinek, hogy gazdag legyen! De jelenleg (sajnos) 250-300 ezer forintból egy férfi nem TUD eltartani mondjuk 3 főt, ha úgy döntenek, hogy családot szeretnének.
Talán még úgy sem, ha van saját lakása.
De ez is azért nagyban életkor kérdése is. 20-on pár évesen senki nem várja el, hogy saját lakasod legyen, 35 felett viszont tudja mindenki, hogy már nem is nagyon lesz.
6#
Nem 250-300e-ből kell eltartania mert a nő jó esetben Gyedet kap ami akár 200 vagy több is, + csp szóval ne mondd hogy 500-550-ből nem lehet megélni ha van saját lakás mert mi is vigan elvagyunk és sosem párizsit eszünk, hanem elég fényűző az étkezésünk...
6
Eddig nem úgy volt hogy nagy egyenjogúság meg egyenlőség van a feminizmus jegyében?
Most meg a férfinak kell eltartani a családot meg legyen neki saját lakása? :D
9#
Ilyenkor nincs egyenjogúság 😂
Pedig nő vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!