Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéskor akkor mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor akkor mégis fontos hogy ki mennyire pénzes?

Figyelt kérdés

Több éve olvasgatom az oldalt,de az utóbbi időben,talán a válság hatására,egyre több nő vállalja fel ezt a véleményét.

Akkor egy átlagos melós normálos nőt ne is próbáljon meg meghódítani?

2023. febr. 2. 19:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Mint az atom. (F)
2023. febr. 2. 19:21
 2/31 anonim ***** válasza:
28%
Egyszerű melosnak egy dagadt lakótelepi proli jut. Vagy semmi
2023. febr. 2. 19:22
 3/31 anonim ***** válasza:
21%

1, pénz és kinézet (ezt nem kell magyarázni)

2, társadalmi szint (átlagos melós offos azoknak a csajoknak akik tudják hogy kicsit jobban néznek ki az átlagnál)

3, belső (ez az utolsó, mert az előző 3 nélkül sokra nem mennek vele)

2023. febr. 2. 19:30
 4/31 anonim ***** válasza:
66%
Ne legyen csóró, azaz ne rajtam (vagy az anyján) függjön. Legyen önellátó. Egyáltalán nem kell gazdagnak lenni.
2023. febr. 2. 19:35
 5/31 anonim ***** válasza:
72%

A lényeg hogy minimum egyformán keressenek de jobb ha a ffi többet (ezt szokták irni a nők).

Amúgy nő vagyok

Amig nem rajtam élősködik addig mindegy mennyit keres.

2023. febr. 2. 19:40
 6/31 anonim ***** válasza:
57%

Én nőként nem értem amikor nők azt írják, hogy a pénz nem számít.

Az nem számít mindenkinek, hogy gazdag legyen! De jelenleg (sajnos) 250-300 ezer forintból egy férfi nem TUD eltartani mondjuk 3 főt, ha úgy döntenek, hogy családot szeretnének.

Talán még úgy sem, ha van saját lakása.

De ez is azért nagyban életkor kérdése is. 20-on pár évesen senki nem várja el, hogy saját lakasod legyen, 35 felett viszont tudja mindenki, hogy már nem is nagyon lesz.

2023. febr. 2. 19:43
 7/31 anonim ***** válasza:
38%
5 - Felénk az élősködés pont fordítva szokott lenni. Egyetlen egy nő volt aki hasonlóan keresett mint én, a többi mind jóval kevesebbet, de az "elvárások" elég magasak voltak. :D Lehet én kerestem rossz helyen, nem lehetetlen, ezeket a nőket mondjuk le is építettem. Szóval ez a ne rajtam élősködjön téma mindkét oldalról igaz. :D
2023. febr. 2. 19:44
 8/31 anonim ***** válasza:
44%

6#

Nem 250-300e-ből kell eltartania mert a nő jó esetben Gyedet kap ami akár 200 vagy több is, + csp szóval ne mondd hogy 500-550-ből nem lehet megélni ha van saját lakás mert mi is vigan elvagyunk és sosem párizsit eszünk, hanem elég fényűző az étkezésünk...

2023. febr. 2. 19:47
 9/31 anonim ***** válasza:
21%

6

Eddig nem úgy volt hogy nagy egyenjogúság meg egyenlőség van a feminizmus jegyében?

Most meg a férfinak kell eltartani a családot meg legyen neki saját lakása? :D

2023. febr. 2. 19:49
 10/31 anonim ***** válasza:
12%

9#

Ilyenkor nincs egyenjogúság 😂

Pedig nő vagyok...

2023. febr. 2. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!