Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor akkor mégis fontos hogy ki mennyire pénzes?
Több éve olvasgatom az oldalt,de az utóbbi időben,talán a válság hatására,egyre több nő vállalja fel ezt a véleményét.
Akkor egy átlagos melós normálos nőt ne is próbáljon meg meghódítani?
Az, hogy fontos, nem azt jelenti, hogy sok pénze legyen, hanem hogy számít, hogy azzal, hogy kapcsolatot kezdenek egymással, egyikőjük életszínvonala se csökkenjen.
A párkapcsolatban nekem fontos a szex is: hogy mindkettőnknek alacsony libidója legyen. És egyikőnk sem szenved. Ahogy a pénznél is.
#21: Ez szép az elméletben, de a gyakorlatban próbáld meg megmagyarázni azoknak a sikeres és tehetős férfiaknak, akik akár magasan szintjük alatt választanak, emiatt amennyiben feltételezzük, hogy a társadalmi rétegekben a nemek aránya egyenlő, kivonnak a húspiacról rengeteg nőt. Illetve egy részüket hozzászoktatják a luxushoz és emiatt már nem fognak tudni lemondani a sugar baby/prostituált életformáról.
Mert ebben az esetben ha te sikeres és tehetős nőként párt akarsz, akkor választhatsz aközött, hogy valaki esetleg téged is megdug, akkor viszonylag könnyű dolgod van, de ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor maradnak a hoppon maradt melós srácok, csóró egyetemista mamahotelesek, stb. akik elől elvették a sikeres és tehetős férfiak az anyagi, egzisztenciális szintjükön lévő nőket.
Persze kesereghetsz femcelként te is életed végéig azon, hogy azok a szemét anyagi és társadalmi szinteden lévő és korosztályodbéli férfiak miért ilyen kegyetlenek és szemetek és gonoszak és amúgy is tök lúzerek és szánalmasak amikor azt képzelik, hogy a 15-20 évvel idősebb csitrik önmagukért szeretik őket, de ez teljesen a tükörképe annak, mikor a zsíroshajú, sárgafogú elhízott aszociális gamer kocka ábrándozik arról, hogy instamodell barátnője lesz, de ezek a szemetek még csak nem is matchelnek vele Tinderen, inkább a Chadek után futnak...
20
Mindig lesz olyan, aki lusta tanulni, és elvégzi majd ezeket a munkákat!
SSC.ben dolgozom. 9. éve, Bp.n. Netto 600... és nem szakadok meg, annyit vagyok HO.ban amennyit akarok! Erre rájönnek a juttatások, 13.havi, magánorvosi ellatás biztositás keretében, évi egy ingyen fogászat, (itt van amilyen kezelés ingyenes, van ami nem) 14.havi, pulykapénz, nyereségrészesedés (%os) fizetik az önkentesnyugdíjam egy részét, rezsitámogatás a HO.hoz, és le se szarják miből van diplomád, azt számit egyedül, hány nyelvet tudsz!
A tapasztalt IT.sok, dupla ennyit kapnak!
Szemét amerikai multi! Pfujj
17
Igen, Bp. De nyilván nekem a Borsodi átlagbér nem számit. Mivel itt élek, itt is ismerkedtem NYILVÁN.
12
Oksi, maradsz otthon a gyerekkel, hogy én dolgozzak? Gyanítom, hogy nem, úgyhogy csönd.
14-es:
Budapesten nettó 420 körül van az átlag, szóval az 500 is átlagos KATEGÓRIÁNAK tekinthető.
Nem mindenki élhet Bp-en, vidéken (néhány központot leszámítva) meg igencsak szarok a fizetések. Persze melósként is lehet "jól" keresni, de azért nem mindegy milyen melót végez az ember, milyenek a körülmények és MENNYIT dolgozik érte! Egy sima melós is szinte már bárhol kereshet akár 400-500 ezer nettót is, feltéve, hogy hajlandó 3 műszakozni vagy 12 órázni, túlórázni, hétvégente is bemenni dolgozni... és feltéve, hogy van ezekre lehetősége. Viszont így semmi másra nem marad ideje, gyakorlatilag az egész élete csak munkából áll. Mondjuk van akinek ez megfelel, mert jól érzi magát a melóban, de azért szerinte ma legtöbben akarnak mást is csiálni.
A másik dolog, hogy azért vegyük figyelembe az albérletárakat is. Ha jól tudom most Bp-en olyan 200 ezer körül megy egy átlag albérlet, ami azért eléggé húzós kategória még a fél millás fizetéshez képest is.
Akinek nincs ott kapcsolata, rokonsága vagy ismertésge, barátai, az hogy tud elindulni bármit is csinálni? OKé felveszik kezdőként mondjuk egy 300-400 ezres fizuval, de ebből ki kell gazdálkodni a 200 ezres albérletet! Vidéken simán megteheti, hogy marad a szülőkkel amíg lehet, dolgozik egy 250-300 ezres bérért és közben gyűjtöget. Szülőkkel élve még minimál bérből is jobban él az ember, mint egyedül albérletben, de jó fizetésből.
"Ha jól tudom most Bp-en olyan 200 ezer körül megy egy átlag albérlet."
Rosszul tudod, nézz körül az Ingatlan.com-on. 120-ért már tök jó helyen, tök rendben levő lakást lehet bérelni. Nyilván nem egy hodályt, de feltételezem, hogy akinek három szoba kell, az nem egyedül lakik, így a lakbér+rezsi is oszlik.
"Szülőkkel élve még minimál bérből is jobban él az ember, mint egyedül albérletben, de jó fizetésből."
Egy tényszerűen nem igaz. 2022-ben a nettó minimál bér 133 ezer forint volt. Ha feltételezzük, hogy minimálbéres hősünk nem élősködik a szülein, akkor konkrétan rezsire és kajára elmegy az egész. Ehhez képest én rezsivel-mindennel együtt 200-at költök lakhatásra, és még marad 250-em csak az alapfizetésemből + túlóra + bónusz + cafi.
Arról nem is beszélve, hogy nem anyuék tőszomszédságában szexelek kussban, ha épp felviszek valakit magamhoz...
Én csak arról beszélek, hogy baromi nagy különbség van a az ország régiói közt, párkeresés szempontjából viszont ez tök irreleváns, ugyanis vidéken a nők is rosszabbul élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!