Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg ilyen tipikus férfiak jönnek be?
21-es, nem hat meg😂.
Ide jár férfit gyalázni egy csoport csúnyácska, macskás típus, férfinek nem kellő nő. Ezt már megszoktuk, elegánsan átsiklunk a sületlenségeiken és a hazugságaikon.
De nem vetek rájuk követ, hiszen a férfiak érdeklődésének teljes hiánya frusztrációt okoz és ezt ki kell élni valahol.
13#
De kit érdekel a 16oska véleménye...
Én jól nézek ki, de nem kell ilyen pasi akit a kérdező írt. Bőven elég hogy én tudom...nem lesz rosszabb a 16os véleménye miatt se az életem se a külsöm 🤷🏻♀️.
23-as, 😂 el tudom képzelni, milyen jól nézhetsz ki!
Krapek meg a láthatáron sincs😂.
Ja, várjál, tudom, neked nem felel meg egy hapsi sem. Nem te nem kellesz senkinek😂
24 van párom köszi és mindig is hosszabb kapcsolataim voltak, sőt válogathatok is...köszi az aggódást. 😅 Max neked nincs senkid és magadból indulsz ki.
De sebaj...a te bajod, én jól vagyok.
28-as, ismerem ezt a dumát. Olyan egyedül vagy, mint az újjam. Esténként meg nézed a plafont és nem érted ezt az egészet😂.
Tudod mikor van neked bárkid is. Max egy macska, vagy tengerimalac.
28
Amúgy mit vársz ilyen rosszindulatú kommentek írogatásától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!