Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg ilyen tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg ilyen tipikus férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Akik dominánsak, keveset beszélnek, kevés érzelmet közölnek, tehát nem érzelmesek, focit, forma1et szereti, autó mániás stb.
2023. máj. 27. 00:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, bár a F1, autók vonal inkább járulékos rossz. De a domináns férfiak izgatnak, akik kemények, hidegek, magabiztosak. Van ilyen partnerem, szóval nem kell üzi köszi.

Én nem tudok kapcsolódni a nyálas, puncsolós, bújós pasikhoz, ez van.

2023. máj. 27. 08:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Akik dominánsak: tetszik, ha egy pasinak van egy határozott fellépése, de a dominancia nálam itt ki is merül.

Keveset beszélnek: kifejezetten nem szeretem.

Kevés érzelmet közölnek, tehát nem érzelmesek: instant kuka.

Focit, forma1et szereti, autó mániás: ez meg a kbszott unalmas kategória.

2023. máj. 27. 08:56
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát a szép nők ezeket kedvelik. Persze legyen magas, jóképű, stb.

Azok a nők, aki itt gyakorin írják, hogy fúj, nekik ilyen sose kéne blablabla, azok többnyire ilyen rondább, nem túl kelendő nők és ehhez a megfelelő ideológiát is kialakították. Értsd: nem azért nincs jól kinéző vagány hapsija, mert ő mint nő, nem kell nekik, hanem azért, mert neki nem kell machoman😂.

Ezekből lesznek(vagy már azok) a vérfeministák. Nézzél meg pár képet egy ilyen femináci tüntetésről, hogy néznek ki.

2023. máj. 27. 08:58
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
13-as, el kell, hogy keserítselek: a vérfeministák is a jóképű pasikat szeretik. Ami meg a vagányságot illeti: attól senki nem lesz se vagány, se vonzó, hogy szereti a focit vagy a forma1-et. Attól csak dögunalmas lesz egy nőnek. És most kapaszkodj meg: a legjobb pasik nagyon is beszédesek, jobbára ők a társaság lelke, ők viszik a szót, és ők dumálják le a bugyit a csajokról. Úgyhogy a kérdésben felsorolt kritériumok közül egyedül a dominancia a macsóság fokmérője, a többinek köze nincs hozzá.
2023. máj. 27. 10:12
 15/32 anonim ***** válasza:
82%

13

Neked többféle zavar is van a fejedben. :D

Semmit nem tudsz a nőkről.

Szép nő vagyok, és nem olyan a párom, mint amilyen a kérdésben szerepel. Nem tudom, hogy attól, hogy egy nő szép, miért lenne automatikusan vonzó egy rideg, domináns férfi, akinek ráadásul a legtöbb nő számára unalmas érdeklődési körei vannak. Az, hogy ki mennyire szeretne domináns férfit, személyiség és egyéni preferencia kérdése.

Attól egyből "vérfeminista" lenne valaki, hogy nincs domináns pasija, mert egyszerűen nem tudná elviselni? Szóval de, írhatja szép nő, hogy fúúúj, nem kéne.

Azt meg kár idekeverni, hogy jól néz-e ki a pasas, vagy nem, mivel a kérdésben szó se volt arról.

2023. máj. 27. 12:16
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Egy két renitens mindig akad minden csoportban. Ezért nem zárom ki, hogy NÉHÁNY szebbecske nő nem ezen szempontok alapján választ párt. De a nagy átlag ez! Egy két madár mindenhol akad.

15-ös,tudod mikor vagy te szép😂, az nem ér ha anyukád modnja....

13#

2023. máj. 27. 12:30
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon hiteles forrás vagy úgy, hogy halovány gőzöd sincs arról, hogy ki vagyok és hogy nézek ki. :)
2023. máj. 27. 12:33
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
17eske azt tudjuk hogy néz ki egy szép nő és azt is tudjuk milyen életet él egy ilyen nő és abba trash anonim oldalakon való femináci írogatás nem fér bele... Borzasztóan undorító és kártékony a nem szép nőknek ez a hatalmas egója... Régebben még egy átlagos nő is inkább szégyellős volt de amióta bejött a feminizmus és a social media azóta ronda nőknek is hatalmas arcuk lett! Mindent meg kell tenni hogy megálljon ez a dolog. Szóval kvára nem vagy szép nő és jobban tennéd ha szépen eszerint élnéd az életed és nem viselkednél, öltözködnél, beszélnél úgy mintha egy szép nő lennél mert előbb vagy utóbb vissza fog nyalni a fagyi teljesen jogosan...!
2023. máj. 27. 12:45
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

18-as, kapaszkodj meg, én is szép nő vagyok, (nem a "17eske"), és nem csak az anyukám szerint. Ráadásul még feminista is vagyok. Az ismerőseim többsége nagy ívben tesz a feminizmusra, gyakorlatilag mindössze 2 feminista barátnőm van, és képzeld, mindkettő gyönyörű, és mindkettőn fürtökben csüngenek a pasik.

Azt meg, hogy ki írogat trash anonim oldalakon, honnan tudhatnád? Hát hiszen anonim...

2023. máj. 27. 13:19
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem a dominánság (biztos van olyan is), hanem a határozottság, magabiztosság, céltudatosság, ami igazán vonzó a nőknek általánosságban.
2023. máj. 27. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!