Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekkel a paraméterekkel tipikus béta pasi vagyok, esélyem lenne még normálisan kinéző nőre?
Csak egy átlagos nőt akarok, aki kicsit ad magára, nem elhízott.
Gyárban melózok, nettó 300-t keresek, garzonban élek, van egy biciklim, mert környezetvédő vagyok, busszal járok dolgozni is, és bevásárolni is.
Nem tinder modell keresek, hanem csak egy átlagos picit csinos nőt.
Nem itt szeretnék ismerkedni, hanem az a problémám hogy úgy érzem nehezen találok ilyen nőt társkereső oldalon.
Aki keresett már ilyen adottságokkal hol merre találta meg?
Magadról például semmit nem írtál. Ha én ismerkedek, akkor a legelső infó, amit tudni szeretnék, nem a biciklid meg a garzonod.
Mondjuk a kinézeted, a jellemző belső tulajdonságaid, hobbijaid, munkád, és csak aztán a biciklid.
"hanem mert nincs rá pénzes"
Ez a mondatrész konkrétan értelmezhetetlen. Mire nincs pénze? Mármint S betű nélkül.
nem sok esélyed van sajnos, de legalább van egy pici. :D
Egyre magasabb a léc a nőknél, ami lassan megugorhatatlan a férfiak többségének, de hát ez van.
6
Telefon javitotta, és nem vettem észre.
Tiéd a garzon?
Nem érdekelnek a környezetvédők. Nem szemetelek, alig vásárolok, csak amit kell, szelektíven gyűjtök mindent. De a kocsi jó, ha van.
Húst sem eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!