Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg ilyen tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg ilyen tipikus férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Akik dominánsak, keveset beszélnek, kevés érzelmet közölnek, tehát nem érzelmesek, focit, forma1et szereti, autó mániás stb.
2023. máj. 27. 00:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
61%

Mindenkinek más jön be. Nem lehet kijelenteni, hogy minden nőnek ez a típus az ideál.

Tény, a többség szereti a férfias pasikat, de az nem azt jelenti, hogy az adott férfi egy érzéketlen tuskó.

2023. máj. 27. 00:09
 2/32 anonim ***** válasza:
46%
Na! Nálam ebből annyi igaz, hogy szeretem a domináns férfiakat, de ez nem egyenlő azzal, hogy egy tuskó. Inkább annyi, hogy határozott, vannak céljai és tudja mit akar.
2023. máj. 27. 00:16
 3/32 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy az egyes írja. Mellesleg én nem szeretem ha a csávó foci vagy automániás. Az érzelmes pasikat szeretem.
2023. máj. 27. 00:16
 4/32 anonim ***** válasza:
16%
És ehhez ha társul egy széles állkapocs, barna haj, barna szem, borosta, 180 centi...."gyere tedd belém a gyereke" effektus van.
2023. máj. 27. 00:28
 5/32 anonim ***** válasza:
73%
Ezeket miért fésülöd egybe? Lány vagyok, konkrétan nincs utcai gatyám, és szeretem a focit. Ha szeretsz egy dolgot, nem jelenti azt, hogy mást nem szerethetsz. Az emberek elég sokoldalúak.
2023. máj. 27. 02:58
 6/32 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon nem. Rühellem a domináns férfiakat, a foci és autóbuz&kat is. És nem tudok mit kezdeni az érzelmi analfabéta férfiakkal sem.
2023. máj. 27. 03:19
 7/32 anonim ***** válasza:
68%
A páromra ezek közül csak az igaz, hogy keveset beszél. :D
2023. máj. 27. 03:30
 8/32 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem.
2023. máj. 27. 05:26
 9/32 anonim ***** válasza:
57%

Nem szeretem, ha valaki keveset beszél, de azt nem bánom, ha nem lelkizésből és nyáladzásból áll a kapcsolat. Utóbbi néha belefér, de nem gondolom, hogy te bárkiről tudnád, hogy kettesben a párjával mennyire fejti ki az érzéseit, szóval ilyet felesleges feltételezgetni, ki mennyire érzelmes.

Foci, autómánia akkor zavar, ha ezen kívül nem érdekli semmi más, de ha igen, akkor pont nem érdekel, ha néha szeret megnézni 1-1 meccset vagy az F1-et hétvégente, vagy megbámulja az utcán a jó autókat meg téma a haverjaival. De elég kevés olyan ember van, aki tipikus férfi vagy nő, minél jobban megismersz valakit, annál több dolog kiderül róla, arról is, aki elsőre tipikus akárminek tűnik.

2023. máj. 27. 06:27
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem. De sajnos ismerem a fajtát, kikerulhetetlen
2023. máj. 27. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!