Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni egy szeretőt, igényes nőies nő személyeben? Budapesti vagyok. Hol keressem?

Figyelt kérdés
Házas 40es férfi

2023. máj. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Nem áll feljebb. Csak nem értem hogy minek jön ide a sok fedhetelen magyarázni.

Ha végig olvasod a kommenteket kiderül jó páran értik miről beszéltem.

Jópár meg nyomja a sok okorseget.

Én környezetben kb 6..7 válást tudok..egynél nincs úgy H a gyerek ne viselte volna meg.

Aztán meg ...

2023. máj. 26. 09:39
 42/52 anonim ***** válasza:
78%
Azzal magyarázod a gerinctelen viselkedésedet, amivel akarod. Hidd csak, hogy így teszed a legjobbat a gyerekeddel, pedig így pont egy sunnyogó gyenge ember lesz a példaképe, még ha el is titkolod előle.
2023. máj. 26. 09:43
 43/52 anonim ***** válasza:
91%
A feleséged a lehető legpontosabb választ adja a kérdésedre. Beszéld meg vele. Elvégre ő ismer a legjobban. 🤷‍♀️
2023. máj. 26. 09:46
 44/52 anonim ***** válasza:
85%
#41! A kommentelők leírták a kérdésedre a választ. Mi bajod ezzel? Leírod, hogy nem találsz, majd megmagyarázod, hogy, de a férjes nők is ezt akarják🙄Akkor mi a kérdés? Miért nem találsz? Mert talán mégse ezt akarják. A nőknek ez egyáltalán nem buli. Arról nem a kommentelők tehetnek, hogy neked nem tetszik a válasz.
2023. máj. 26. 09:52
 45/52 anonim ***** válasza:
5%
Bezzeg ha egy házas nő akar dugni akkor jönnének a tanácsok meg a férjgyalázások :) Undorító, nővédő, mangina fórum ez
2023. máj. 26. 09:55
 46/52 A kérdező kommentje:

Ja persze.

Olvasd vissza.

Ne azt a 2..3 szelepest olvasd csak el

2023. máj. 26. 09:56
 47/52 anonim ***** válasza:
86%
Ha nincs igazság abban amit a 44-es írt, miért is tetted fel ezt a kérdést ide? :)
2023. máj. 26. 09:59
 48/52 anonim ***** válasza:
11%

36-osnak: Nagyon el vagy tájolva! Ha lenne 3nál több ismerősöd, aki 40+ évesen tízenéve házas, akkor tudnád, hogy legalább tízből 3-nak nincs szex otthon. Sok szar házasság van, csak nem verik nagy dobra. Volt ismerősöm, aki már 36 évesen máshová járt kefélni, mert a felesége nem szerette, csak a kényelmes lakást. A gyerek és a pénz miatt nem vált el. Negyvenegy voltam, amikor nálunk sem volt szex. A feleségem nem kívánta és igen, a gyerekek miatt inkább dugtam volna egy szóló nőt, vagy akár hasonlóan kiéheztetett feleséget, csak együtt maradjunk a gyerekekkel. A sunyiságot hagyjuk, a gyerek nem tudott volna semmiről, mert minden ment volna tovább, ami őket érinti. Csak épp nem egy kiéhezett frusztrált apuka türelmetlenségét kellett volna elviselniük, hanem legfeljebb annyit, hogy apu és anyu nem ölelgeti egymást, na bumm, és akkor mi van? Az se zavart volna, ha a nejemnek lett volna valakije, de együtt maradunk.

Aztán az élet másként osztotta a lapot. Elváltunk és mindketten új kapcsolatot kezdtünk. Nekem ez nagyon jó, de a gyerekeknek nem, és ez a nem mindegy. Abban reménykedek, hogy idővel jobb lesz nekik is, ezen dolgozom.

2023. máj. 28. 10:00
 49/52 anonim ***** válasza:
82%

#48! "inkább dugtam volna egy szóló nőt, vagy akár hasonlóan kiéheztetett feleséget". Erre vannak a guminők. Ideje lenne a férfiaknak felfogni, hogy minden más nőnek érzéseik vannak. Az, hogy neked csak farkad van, az a te bajod. Minden szóló nő többet ér annál, hogy csak a testét használják, amit te tennél. Ugyanígy a férjesek is. Egy férjes nőnek általában nem a szex hiányzik otthon, hanem minden más és azt a mást egy nős pasitól nem kapja meg.

Mivel te nem akartál válni, az élet pedig nem osztogat lapokat, hanem emberek döntenek, nyilván a feleséged akart. Pont azért, mert ő is nő és neki nem buli az, hogy te házvezetőnőnek használod, egy másik pali meg guminőnek. Miközben élhetne 1 kölcsönösségen alapuló jó kapcsolatban is, ahogy ma teszi.

2023. máj. 28. 10:27
 50/52 anonim ***** válasza:
53%

49: Ott rontod el az eszmefuttatásod, hogy belekapaszkodsz valamibe az általam leírtakból, és minden más érvet figyelmen kívül hagyva téves következtetéseket vonsz le.

Nem akartam én kihasználni senkit. Viszont-okfejtéseddel ellentétben- vannak nők, akik nem kapnak otthon szexet. Mert a férjük félrelép, impotens, a gyerek, adósság miatt vannak még együtt, stb., de a válás nem opció. Nem minden nő tud leakasztani a gardróbból egy új férfit, akihez odaköltözhet, akire számíthat annyira, hogy ha elválik, új életet kezdhessen akár 2-3 gyerekkel.

Sok nő elválik, elköltözik a gyerekekkel és kialakítja az önálló kis életüket, amibe nem hiányzik egy új férfi. Ha valaha is váltál volna, és lennének gyerekeid, tudnád magadtól is: egy új férfi meg tudja bolygatni a család nyugalmát. Viszont az összebújások, intimitás, az a szeretet, amit egy férfi tud megadni, attól még hiányozhat egy nőnek. Nem arról beszélek, hogy hetente egyszer beállít valaki és összedugják amijük van. Ez is egy kapcsolat, de nincs összeköltözés, közös gyereknevelés, stb., szóval nem egy hagyományos élettársi viszony. Ne haragudj, de a guminőt idehozni egyszerűen nevetséges... ahogy az exemről levont konzekvenciád is. Nem tudsz semmit, akkor minek állítasz tényeket az én volt feleségemről?

2023. jún. 5. 07:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!