Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni egy szeretőt, igényes nőies nő személyeben? Budapesti vagyok. Hol keressem?

Figyelt kérdés
Házas 40es férfi

2023. máj. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Én 10 évre? :-)))
2023. máj. 25. 21:05
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

A hölgynek, aki a szeretőd lenne, mi vllna a buli ebben az egészben? Csak kíváncsi vagyok. A szerető az, aki ünnepekkor egyedül van, mindig a második, vagy a nagyon sokadik a sorban. Előhúzzák a kalapból, amikor épp van a férfinak egy kis ideje és el tud otthonról szabadulni. Ha véletlenül.kiderül, akkor jön a megbélyegzés. Mert általában a férfi a szegény meg nem értett hazas ember, akit elcsábított az a ribi, pedig ő olyan ártatlan! Ebből melyik pont az, ami miatt az igényes nőknek két kézzel kellene kapnia az ajánlaton?

Amúgy azt hiszem, hogy van ilyen direkt szerető kereső oldal. Esetleg ott találhatsz valakit, aki épp erre vágyik.

2023. máj. 25. 21:07
 13/52 A kérdező kommentje:

Szerető az nem feltétlenül független!!

A szerető is lehet hogy nincs otthon jó, vagy elég szex és így neki is jut.

Az hiányzik ami nekem.

Vagy ha ő nő akkor már tobbet ér?

2023. máj. 25. 21:13
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy igényes nőies nő igényei magasabban vannak a szeretői státusznál.
2023. máj. 25. 21:16
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
#13 egy igényes nőnek van magára annyi igénye, hogy nem ragad bele egy szar házasságba, hanem továbblép. De nem szeretőként.
2023. máj. 25. 21:17
 16/52 A kérdező kommentje:

Na igen.

Tudom neki sokba van h szép legyen így neki oradij az magasabb;-)

2023. máj. 25. 21:17
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Házas nőként is jobban jár egy fiatalabb egyedülálló pasival. Egy okot mondj amiért veled érdemesebb lenne kezdeni?
2023. máj. 25. 21:18
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
#16 és csodálkozol, hogy csak igénytelenek jutnak neked, amikor így beszélsz és gondolkodsz a nőkről? Azon is meg vagy lepve, hogy a feleségeddel mitől nem jó?
2023. máj. 25. 21:19
 19/52 A kérdező kommentje:

#17...

Sok olyan volt már aki megégette magát az egyedülálló csavokkal.

Mert az egyedülálló az többet akar mint heti 1x vagy 2x 1..2 óra. Simán tudja borítani a csaj egész életét.

Míg ha függő mind2 akkor tisztelik a másikat.

Ráadásul elég a 1x 2x kis legyott. Aztán megy haza a családhoz ahogy a férfi

2023. máj. 25. 21:20
 20/52 anonim ***** válasza:
91%

37 évesen váltam el egy gyerekkel. Még akkor sem volt opció egy negyvenes családos pasi szeretőjének lenni. De amúgy mire gondolsz, milyen szép és milyen korú nő legyen a szeretőd?

Nekem mákom volt, magamnál is fiatalabbat találtam, házasok is vagyunk már és 5 hónapos a babánk. Ha bármi beütne köztünk akkor sem negyvenes családossal kavarnék pedig én is már negyven felett vagyok, de hülye azért nem vagyok :D

2023. máj. 25. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!