Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni egy szeretőt, igényes nőies nő személyeben? Budapesti vagyok. Hol keressem?

Figyelt kérdés
Házas 40es férfi

2023. máj. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

"3as látod itt jön elő a sok nő hozzáállása."

Igen, ilyen szemét a nők hozzáállása, hogy olyan partnert keresnek, akivel lehet prgramokat csinálni, nyuilvános helyen megjelenni, akire lehet számítani, aki bármikor fel lehet hívni. Ugye micsoda szemétség? nem pedig titokban ingyen prostinak lenni. (Itt az ingyen rád vonatkozik. Te nézed annak a nőt. Menj el prostihoz. Ja, hogy azért fizetni kell? )

2023. máj. 25. 21:24
 22/52 anonim ***** válasza:
68%
Ha van sok-sok pénzed, akár huszonéves leányzót is találhatsz. Elviszed luxus nyaralásokra, havonta legalább egy wellness ötcsillagos szállodában, új iPhone, ékszerek, stb. Így lehet, máshogy nem.
2023. máj. 25. 21:51
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy igényes nő nem lesz szerető.

Engem fiatal koromban annyira nem zavart ha a pasi nős, de akkor meg egy 40 éves túl öreg lett volna hozzám.

Most hogy már én is majdnem annyi vagyok, mostmeg már nem mennék bele ilyenbe.

2023. máj. 25. 22:00
 24/52 anonim ***** válasza:
8%
Megy a bullshit a nők részéről is itt a válaszok között. Azért nem találsz kérdező, mert nem nézel ki elég jól és/vagy mert nem vagy elég tökös, magabiztos, jó dumás, rámenős hozzá. Ha ezek meglennének, akkor már régen találtál volna, mint ahogy rengeteg ezen kvalitásokkal rendelkező férfi talál is.
2023. máj. 25. 22:04
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

19

Ezzel egyértek. Valóban férjes nőt kéne keresned, aki nem akar többet és jobban bízik egy szintén házas pasiban, aki nem fog féltékenységi jelenet rendezni és beköpni a férjének.

2023. máj. 25. 22:07
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Menj prostihoz,hamár úgyis fizetni akarsz.
2023. máj. 25. 22:52
 27/52 A kérdező kommentje:

#24... Régen találtam. Sokáig voltunk együtt. De a mai nők mind a felhők felett van ahogy az itteni válaszok is ezt tükrözik

#25 ezt vagy megertik vagy nem. Te érted!

#26 ahogy Alein Delon mondta, minden nő egy qva csak mindegyik másért csinálja.

2023. máj. 26. 05:32
 28/52 anonim ***** válasza:
76%
Próbálkoztam egy időben én is. Itt vidéken még nehezebb ez a dolog. Arra jöttem rá, hogy ha nem vagy kifejezetten pénzes, vagy jóképű, akkor sokkal egyszerűbb tiszta lapokkal játszani. Ha hosszú távra tervezel, akkor mindenképp. A mai nők pikk-pakk beadják a válást, ha nem tetszik a rendszer. Nem kínlódnak egy rossz házasságban szeretőt tartva. Főképp, ha rendszeresen kapják a jelzéseket, hogy még érnek valamit a piacon.
2023. máj. 26. 05:58
 29/52 anonim ***** válasza:
100%
Linkelj már be 2 képet. Az első legyen, hogy nézzen ki az álomszeretőd, a második meg nézzen ki úgy, akit még épp elfogadnál.
2023. máj. 26. 07:19
 30/52 anonim ***** válasza:

19. Ugyanmár. Miért akarna többet?

Kihasználja a szex részét, mellette meg azt csinál amit akar. Nem mindenki lesz szerelmes egyből azért mert lefekszik valakivel, főleg nem a férfiak között. :D

2023. máj. 26. 07:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!