Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok találni egy szeretőt, igényes nőies nő személyeben? Budapesti vagyok. Hol keressem?
"3as látod itt jön elő a sok nő hozzáállása."
Igen, ilyen szemét a nők hozzáállása, hogy olyan partnert keresnek, akivel lehet prgramokat csinálni, nyuilvános helyen megjelenni, akire lehet számítani, aki bármikor fel lehet hívni. Ugye micsoda szemétség? nem pedig titokban ingyen prostinak lenni. (Itt az ingyen rád vonatkozik. Te nézed annak a nőt. Menj el prostihoz. Ja, hogy azért fizetni kell? )
Mert egy igényes nő nem lesz szerető.
Engem fiatal koromban annyira nem zavart ha a pasi nős, de akkor meg egy 40 éves túl öreg lett volna hozzám.
Most hogy már én is majdnem annyi vagyok, mostmeg már nem mennék bele ilyenbe.
19
Ezzel egyértek. Valóban férjes nőt kéne keresned, aki nem akar többet és jobban bízik egy szintén házas pasiban, aki nem fog féltékenységi jelenet rendezni és beköpni a férjének.
#24... Régen találtam. Sokáig voltunk együtt. De a mai nők mind a felhők felett van ahogy az itteni válaszok is ezt tükrözik
#25 ezt vagy megertik vagy nem. Te érted!
#26 ahogy Alein Delon mondta, minden nő egy qva csak mindegyik másért csinálja.
19. Ugyanmár. Miért akarna többet?
Kihasználja a szex részét, mellette meg azt csinál amit akar. Nem mindenki lesz szerelmes egyből azért mert lefekszik valakivel, főleg nem a férfiak között. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!