Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok találni egy szeretőt, igényes nőies nő személyeben? Budapesti vagyok. Hol keressem?

Figyelt kérdés
Házas 40es férfi

2023. máj. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
Férjem van és szintén házas férfit tudnék elképzelni szeretőnek a hasonló helyzet miatt.
2023. máj. 26. 07:43
 32/52 anonim ***** válasza:
87%
Igényes nő szinglikkel dug, nem házasokkal
2023. máj. 26. 07:57
 33/52 A kérdező kommentje:

#31 és a lényeget írtad.

#32 te meg nem vagy házas. Nem tudod amit én és páran írunk.

Majd idővel rá jössz

2023. máj. 26. 08:40
 34/52 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, de azt igen, hogy igényesnek nem lehet nevezni olyan nőt, aki hagyja, hogy ide-oda dugdosd a pöcsöd. És te sem vagy igényes, mivel ugyanabba a lyukba dugdosnád, ahová a nő pasija is, ha ritkán is. Lehet ez a probléma, hogy te sem vagy túl igényes?
2023. máj. 26. 08:48
 35/52 A kérdező kommentje:

Jó hülye vagy.

Én azért keresek szeretőt mert otthon én nem dugom sehová. Így én csak oda dugnam.

Másik hogy Veled ellentétben én hallottam az intim higiéniarol és a tisztálkodásrol.

Mai világban ez alap.

Nyilván nem a g..is puncit szeretném....

2023. máj. 26. 08:56
 36/52 anonim ***** válasza:
78%
Nem a lfszt. Mind ezt hazudja, hogy otthon nincsen szex egyáltalán. Aztán mégis van időnként, csak így könnyebben megsajnálnak benneteket. Lejárt duma már, bár vannak hülye libák, akik még beveszik a fasz mellett. 🤣A víz meg a tusfürdő pedig nem fertőtlenítő hatású.
2023. máj. 26. 09:03
 37/52 A kérdező kommentje:

Intim mosó gondolom újdonság neked!

Amúgy nálam tényleg nincs , és sok ismerősnel se.

2023. máj. 26. 09:09
 38/52 anonim ***** válasza:
79%
Az intim lemosó sem fertőtlenítő. Nem rendelkezik ilyen hatással.
2023. máj. 26. 09:15
 39/52 anonim ***** válasza:
91%
Egy szép, igényes nő kb korlátlanul válogathat. Egy sunnyogó, házas lúzer nagyjából a legrosszabb választása.
2023. máj. 26. 09:31
 40/52 anonim ***** válasza:
88%
Hjaj, a sok meg nem értett férfi, akikkel önhibájukon kívül nem kekszel az asszony 🎻 és ezért inkább félrekúrna, mint h kilépjen a fosból 🎻 de még neki áll feljebb 🥲
2023. máj. 26. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!