Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire van rendjén?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm 55 éves és ott tart 30 meg 20 éves csajokat akar , méghozzá nagyon igényes és nagyon magas elvárásai vannak , a korosztálya egyáltalán nem érdekli szerinte öregek azok a nők. Magát igényesnek tartja de egyáltalán nem divatos , erősen kopaszodik és nála az igényesség abban merül ki hogy megfürdik meg fogat mos és mindig azzal jön sok pasi erre sem képes mégis van nőjük. Már nagyon kiakaszt mert így sosem fog talalni magának senkit sem.2023. ápr. 8. 09:24
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek azzal próbálkozik, amivel csak akar. Aztán vagy bejön vagy nem.
2/10 A kérdező kommentje:
De folyamatosan hoppon marad , és persze a nők a hülyék meg a rosszak. Saját magát nem reálisan látja .
2023. ápr. 8. 09:29
3/10 anonim válasza:
Miért ne lenne rendjén? Magasak az elvárásai, ezért egyedül marad. Hol itt a hiba?
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó teljesen jogos , csak ő ezt nem fogja fel , pedig mondtam neki,hogy lejjebb kellene adnia. A környezete a hibás a nőknek olyan pasi kell a nem mos fogat es meg sem fürdik. Mert minden igénytelen pasinak van nője csak neki nincs meg mindenkinek macsó jancsi meg csibész kell .
2023. ápr. 8. 09:44
5/10 anonim válasza:
Én az ilyeneket elengedem, nem hianyzik az értelmetlen vita. Ha nem tudja felfogni az érveidet akkor hagx a picshába :D
8/10 anonim válasza:
És ebben téged mi az ami frusztrál?
Hogy neked nincs nőd, vagy nem kapod meg ezt a palit, vagy mi a rinya oka?
Bár gondolom egy hisztis incel vagy, aki kiírtaná inkább az emberiséget, csak hogy legyen nője....
Nem, így sem lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
Azt hogy engem traktál vele és nő vagyok és párkapcsolatban élek , ő pedig egy barátom ez pedig egy kérdezős oldal.
2023. ápr. 8. 10:03
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni :)
2023. ápr. 8. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!