Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyira gáz, ha 20 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyira gáz, ha 20 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés

Igazából volt 2 fiú, akivel lehetett volna valami, de a szüleim elmondhatatlanul szigorúak... Ha azt mondom, hogy moziba megyek, akkor leellenőrzik a filmeket, meg hogy mikor jön busz stb. Meg utánam telefonálgatnak, ha éjfélig elmegyek valahova. Így képtelenség valakivel istalálkozni. Egyetemen meg 95 % lány van, a többi fiúnak taknya nyála összefolyik...

A barátnőim már 17 éves koromtól gúnyolnak vele...

2017. nov. 4. 09:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem gáz, a szüleid viselkedése viszont annál inkább.

Ideje lenne a sarkadra állnod és közölni, hogy 20 éves vagy, jogod van elkövetni a fiatalkori hülyeségeidet ahogy minden más embernek. Pasizni akarsz, szórakozni. Kidobni nem fognak az utcára, ha pedig mégis megéri nekik, hogy egyik gyreküket így veszítsék el akkor így jártak.

Szánalmasnak tartom az ilyen viselkedést szülőktől már 16 éves korú gyereknél is, nemhogy egy 20 éves egyetemista lánynál.

2017. nov. 4. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőnél nem gáz, de a szülői szigor ellen muszáj felemelned a hangod. Szerintem ők elképzelnek melléd egy bizonyos típusú pasit, és ha nem olyat választanál, összekötnék veled a bajuszt. Ja, és jó úton haladsz így afelé, hogy anyuci pici lánya legyél. Sokszor hallani/olvasni olyan híreket, hogy a tizenéves lány nyom nélkül eltűnik otthonról, égre-földre keresik, majd végül kiderül, hogy a barátjához szökött, akivel kénytelen volt titkos viszonyt ápolni a szülői szigor miatt. Meg kell mondanod nekik, hogy felnőttél és ehhez méltó bánásmódot vársz el tőlük. Már nem szólhatnak bele a döntéseidbe, az életedbe.
2017. nov. 4. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem szégyen. Majd a te időd is eljön.
2017. nov. 4. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy ilyen őseid vannak. Nagyon nem gáz, hogy nem volt még pasid. :)
2017. nov. 4. 10:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy 20 évesen nem volt még barátod nem gáz.

Az, hogy a szüleid úgy kezelnek, mint egy 12 évest az már vérgáz.

Volt egy ilyen párom. 25 évesen jött össze velem, én voltam az első neki minden téren. A szülők ott már kicsit engedtek a gyeplőn, de mikor össze akartam költözni vele, akkor gyorsan visszafogták, mert ha elment volna, akkor elveszítik a totális kontrollt.

Na pont ilyen okokból kerüli az ember azokat a FELNŐTT embereket, akiknek még mindig a szülei diktálnak, mert a szülők azt is meg fogják határozni, hogy mikor kell szakítania, ő meg jó gyerek lesz, és ha puffog is egy kicsit, akkor is teljesíti a szülői akaratot.

2017. nov. 4. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem azért is kezlelnek dedósként, mert azt látják, hogy ugyanúgy viselkedsz, mint 15 évesen. Nem nőként tekintenek rád.

Volt ilyen barátnőm, aki jóformán sehol nem járt még, semmit se próbált ki, mert a szülei úgy kezelték, mi t egy kis, naív iskolás lányt. Az is volt. Amikor ellent mert mondani, egyből az volt a reakció, hogy "már megint játszod a nagylányt" és kiröhögték.

2017. nov. 4. 10:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés is inkább a tini párkapcsolazok kategóriába illene, ahogy az elkövetkezendő barázod is legyen inkább csak egy fiú, mint sem férfi.
2017. nov. 4. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:

A gondolkodásod és barátnőid gázosak...

Felfogod, miért?

2017. nov. 4. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetemen meg 95 % lány van, a többi fiúnak taknya nyála összefolyik... "

Kislány... 20 éves vagy. Anyuék diktálnak, lemérik a szintidőt a busztól hazáig. A jóváhagyásuk nélkül egy métert nem tehetsz.

Nem gondolod, hogy akinek itt a taknya-nyála összefolyik az pont TE vagy?

2017. nov. 4. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Jogilag és minden tekintetben is felnőtt ember vagy. Miért nem mered függetleníteni magad? A szüleid felfogása beteges és káros rád nézve. Már egyetemre jársz, és be kell jelentened, ha elmész....moziba..?! Hol a francban élünk gyerekek..?! Ez képtelenség.:D

Helyedben s..rnék rájuk és élném az életem. Aztán jönnének a kiakadások persze, de közölném velük, hogy ne kérjenek számon, nem vagyok kisdiák már. Ennyi, nem kell túlspiláznod legalább neked, ha már ők ilyen nemnormálisak.

2017. nov. 4. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!