Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik a fiúk azt, hogy miért nincs barátom?
Főleg neten fordul elő, de akár élőben is, hogyha beszélgetek egy fiúval és rákérdez, van-e barátom, azt válaszolom, hogy nincs, és a következő kérdése az, hogy MIÉRT NINCS?
Ez nem egy olyan dolog, ami mindenkinek van, és nem is olyan, amit meg lehet kapni a boltban olcsón.
Ráadásul éppen eléggé fáj, hogy nem találtam meg még a párom, még magyarázzam is meg neki, hogy azért nincs, mert nem kellek senkinek...
Tudod lányoktól az első mondatok között van a "van barátom" így amikor szembesülünk azzal, hogy vannak szép lányok akiknek épp nincs barátja csak bámulunk mint borjú az új kapura.
Egyébként ez egyfajta bók. Azt jelenti, hogy ők szívesen lennének azon kiválasztottak.
Azt értem, hogy csajozós szöveg, csak azt nem, hogy miért pont ezzel állítanak elő. Mert ez annyira nem bók szerintem, hanem elérik, hogy ezzel foglalkozzak és szomorú legyek, amiért nincs...
Mostanában nem nagyon járok ismerkedős helyekre, annyira nem válogatok amúgy, ami fontos, hogy meglegyen az összhang. A másik meg, hogy 1 hónapja ért véget a legutóbbi kapcsolatom, amin még nem vagyok teljesen túl.
Jajj ezt en is annyira utalom, mikor megkerdezik. Mert annyira...buta kerdes, ertelmetlen a legtobb esetben megkerdezni, maskepp nem tudok fogalmazni. :D
Ez valoszinu annyira komplex, hogy semmi nem fog eszebe jutni a lanynak, max olyan esetben, ha "nem akar komoly kapcsolatot" es kb ennyi.
De amugy meg legtobb esetben ilyen "....haa meer', hat mer' nincs..." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!