Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kérdezik meg tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezik meg tőlem sokan, hogy van-e barátnőm? Arra miért nem gondolnak, hogy barátom van?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van januártól és azért már beszélgettem néhány munkatársammal (mind nő). Majdnem mindenki kérdezte, hogy van-e barátnőm, vagy nős vagyok-e.

Mindenkinek azt mondtam, hogy egyedül élek, egyelőre nem akarom azt mondani, hogy a párom egy fiú. Csak azt nem értem, hogy miért kell valakiről kapásból a heteroszexualitást feltételezni?

25/F

2013. febr. 6. 22:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Mert az a normális..
2013. febr. 6. 22:21
 2/20 panini ***** válasza:
68%
A legtöbb ember fejében még mindig ez tűnik a "természetesnek". Gondolom azért.
 3/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez a megszokott. Nem lenne túl normális, ha azt kérdeznék, van-e pasid...

No offense, de érzed a különbséget.

4/20 anonim ***** válasza:
76%

"miért kell valakiről kapásból a heteroszexualitást feltételezni"

Hát bocs, hogy nem néznek azonnal b*zinak. Mennyivel jobb lenne, ha így fogadnának valakit.:D Az a természetes, ha valaki hetero, senkiről nem feltételeznek mást.

2013. febr. 6. 22:22
 5/20 A kérdező kommentje:

De mondjuk akkor kérdezhetnék azt, hogy van-e párom.

Amúgy nem nagyarcúságból, de eddig azt vettem észre, hogy elég sok lánynak bejövök. :)

2013. febr. 6. 22:22
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Az nem jutott még eszedbe, h pont azért kérdezik ezt tőled mert b.zis vagy? Tőlem nem mindenki kérdezi meg ezt, aztán kitudjamiért kérdezi mindenki tőled..
2013. febr. 6. 22:25
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
Akkor átválthatnál a lányokra. Fiúknak is nagyon bejössz?
2013. febr. 6. 22:26
 8/20 A kérdező kommentje:
B.zis nem vagyok, bár közeli ismerőseim szerint néha nagyon nőiesek a kézmozdulataim, de én erre még nem figyeltem fel.
2013. febr. 6. 22:27
 9/20 A kérdező kommentje:

"Akkor átválthatnál a lányokra."

Mégha ez lehetséges lenne, akkor sem váltanék a lányokra. Amióta elfogadtam magam, így, melegként érzem jól magam a bőrömben.

"Fiúknak is nagyon bejössz?"

Nincs okom panaszra, de jelenleg csak a párom érdekel.

2013. febr. 6. 22:29
 10/20 fospuska ***** válasza:
98%
az a helyzet, hogy bár sokan vagytok melegek,de a hagyományos felállás mégiscsak a nő/férfi kapcsolat. szerintem meg se fordult a fejükben, hogy meleg lehetsz,de a csajokat ismerve,nagy részük imádni fog érte.:)
2013. febr. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!