Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezik meg tőlem sokan, hogy van-e barátnőm? Arra miért nem gondolnak, hogy barátom van?
Új munkahelyem van januártól és azért már beszélgettem néhány munkatársammal (mind nő). Majdnem mindenki kérdezte, hogy van-e barátnőm, vagy nős vagyok-e.
Mindenkinek azt mondtam, hogy egyedül élek, egyelőre nem akarom azt mondani, hogy a párom egy fiú. Csak azt nem értem, hogy miért kell valakiről kapásból a heteroszexualitást feltételezni?
25/F
Ez a megszokott. Nem lenne túl normális, ha azt kérdeznék, van-e pasid...
No offense, de érzed a különbséget.
"miért kell valakiről kapásból a heteroszexualitást feltételezni"
Hát bocs, hogy nem néznek azonnal b*zinak. Mennyivel jobb lenne, ha így fogadnának valakit.:D Az a természetes, ha valaki hetero, senkiről nem feltételeznek mást.
De mondjuk akkor kérdezhetnék azt, hogy van-e párom.
Amúgy nem nagyarcúságból, de eddig azt vettem észre, hogy elég sok lánynak bejövök. :)
"Akkor átválthatnál a lányokra."
Mégha ez lehetséges lenne, akkor sem váltanék a lányokra. Amióta elfogadtam magam, így, melegként érzem jól magam a bőrömben.
"Fiúknak is nagyon bejössz?"
Nincs okom panaszra, de jelenleg csak a párom érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!