Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kene kezelnem a helyzetet, ha sokan melegnek gondolnak, pedig szo sincs ilyesmirol?
Haveri (regi osztalytarsak) korben nagyon sok cikizest, beszologatast, b*zizos poenokat kapok, mert boven elmultam mar 20 eves, de meg sosem volt baratnom. Ha uj tarsasagba, uj kornyezetbe kerulok, ott is sokszor gondoljak azt, hogy meleg vagyok, mert nem keresem a lanyok tarsasagat, nem ismerkedek, gatlasos es szegyellos vagyok, mert nem vagyok elegedett a peniszmeretemmel es egyszeruen megerzik rajtam, hogy valami nincs velem rendben.
Hogyan tudnam ezeket a cikizeseket, meg poenkodasokat visszaverni? Egy ido utan nagyon zavar, hogy rajtam gunyolodnak a haverok es en kapom a beszolasokat... azt ugye megsem mondhatom, hogy "sracok, szo sincs arrol, hogy meleg lennek, csak kicsinek tartom a micsodamat es ezert nem ismerkedek lanyokkal", mert ezt tulsagosan szegyellem?! De akkor hogyan tudnam "leszerelni" oket? Baromi frusztralo, hogy mindig melegnek neznek es uj tarsasagokban, uj kornyezetben (mondjuk uj munkahelyen) is nagyon nehezen megy emiatt a beilleszkedes, elzarkozom az emberek elol, nem tudok megnyilni.
Magaddal kéne először rendbe jönnöd, a komplexusaiddal kell kezdened valamit. Mert az, hogy melegnek néznek ebből következik. Az okot kell megszüntetni. Önbizalom!
23/l
legyél meleg xD Na jó csak vicc volt :P
Am sztem pont azért mondják mert látják rajtad h a szivedre veszed... akiről lepereg azt sose szokták ugy szivatni :P Szal próbáld meg lazábban felfogni.
Am meg tök hülye vagy h ha f@szméret miatt nem ismerkecc sztem a csajok 99%-a nem lépne ki egy tök jól működő kapcsiból csak azért mert nincs meg egy srácnak az átlag 16 cm :P lehet egy pszichológus nem ártana :P
Koszonom a gyors valaszokat!
Nem, abban biztos vagyok, hogy nem vagyok meleg. Sosem voltak homoerotikus jellegu fantaziaim, vagy vagyaim, sosem gondoltam/neztem "ugy" egyetlen fiura sem, nem erzek vonzodast ferfiakhoz, a szexualis fantaziaimban mindigis lanyok szerepeltek, szoval azt hiszem, hogy a szexualis iranyultsagomban teljesseggel biztos vagyok.
Az teny, hogy az onbizalmamra nagyon kihatott az intim meret miatti folyamatos elegedetlenseg, az a baj, hogy erre mindig hatalmas titokkent gondoltam, ami nyomja a vallamat, de nem beszelhetek rola senkinek, mert ahhoz tulsagosan szegyellem... es nyilvan a nagyszajubb, magabiztosabb haverok megerzik ezt a gyengeseget, onbizalomhianyt, vagy erzekenyseget es ezert kihasznaljak, hogy lehet rajtam poenkodni.
Persze probalom nem komolyan venni, vagy visszavagni valamivel, de amikor egy osszejovetel alkalmaval az egesz este arrol szol, hogy vegig en legyek a szivatasok kozeppontjaban es az a lenyeg, hogy kamaszos poenokkal minel jobban lealazzuk a masikat, azt mar neha kicsit tulzasnak, vagy soknak erzem (foleg ugy, hogy mar reg nem vagyunk kamaszok) es egy ido utan elfaradok a folyamatos vedekezesben.
Szoval nehez ez: tudom, hogy valtoznom kene, hogy lazabbnak, nyitottabbnak, pozitivabbnak kene lennem, csak azt nem tudom, hogyan kezdjem el. Annyira megszoktam, hogy ilyen vagyok es a kornyezetem is annyira megszokta, hogy en vagyok a fura kulonc, akit lehet piszkalni, hogy teljesen beleragadtam ebbe a szerepbe es nem igazan tudok kitorni belole.
Bocs a sirankozasert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!