Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miből gondolják a pasik hogyha egy nő meggy a nőgyógyászatra akkor már rögtön arra gondolnak hogy terhes, közbe meg csak egy szokásos vizsgálatra megy hogy nincs e valami komolyabb baja?
ez csak álltalánosítás amit leírtál. Nem minden pasi erre gondol, csak neked vannak ostoba ismerőseid. És tudom (vagyis helyesbítek: gondolom) h milyen szar ez egy nőnek és ezért én ezt tiszteletbe tartom. Hidd el a pasiknak se kellemes amikor elmennek urulógiára...
20/F
majd megtudják ők is, amikor prosztata vizsgálatra mennek.
gondolom még fiatalok vagytok, azért van ez...
Így van, egyáltalán nem gondol minden pasi erre.
Azt viszont, hogy milyen vizsgálatra mész, nem kell megosztanod minden fiú ismerősöddel. Mégis mi közük van hozzá...?
Egyáltalán minek reklámozod, hogy mész? Nem tartozik senkire, magánügyed.
Persze a pasidnak mondhatod, és ha ő továbbadja, akkor át kéne értékelni ezt a kapcsolatot. ja, és küldd el urológushoz, fiúknak sem árt egy rutinvizsgálat :)) Aztán megértőbb lesz.
Én leszarom, hogy miért mennek a nőgyógyászatra. Talán rutin vizsgáltat, talán természetellenes folyásuk van, talán terhesek. Kit érdekel? Vannak nekem fontosabb dolgaim is.
A meggy nevű gyümölcs pedig, hogy jön ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!