Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen mehetek a János Kórház sima nőgyógyászat részére vizsgálatra, vagy csak a tiniambulanciára?
Sziasztok!
Nem találtam frissebb véleményt, azért írok ide, hátha másnak segítek vele.
Másodszor jártam Dr. Németh Péter nőgyógyásznál budapesti SZTK-s rendelésen és sajnos nagyon rossz benyomást tett rám mindkétszer.
Először helyettesítette egy beteg kollégáját, bizonyára a túlterheltség miatt volt türelmetlen és ideges, mert a többi beteggel is neki kellett foglakoznia, emiatt próbáltam elnéző lenni vele. Majd a nőgyógyászati vizsgálat közben, amikor épp a székben voltam (alapvetően sem kellemes élmény) ingerülten osztotta meg velem, hogy ő a helyettesítés miatt nem tud a magánpraxisában lenni és pénzt keresni, hanem itt kell dolgoznia nagyon kevés órabérért. Így duplán kellemetlen volt a helyzet. Én csak egy vizsgálatot szerettem volna, és ez egyáltalán nem tartozik rám.
Második alkalommal kb. 2 év múlva véletlen kerültem hozzá újra egy vizsgálatra, bevallom először meg sem ismertem őt, így nem is emlékeztem már a történtekre. De amikor türelmetlenül elkezdett sürgetni, hogy üljek már be a székbe, nem érünk rá, akkor beugrott, hogy hát mi már találkoztunk. Nagyon arrogáns volt velem végig, már személyeskedő, és amíg a betegségemről beszéltünk tiszteletlen, kioktató volt. Lehet, pont kifogtam megint egy stresszes napot, vagy én váltottam ki belőle valami dührohamot. Mindenesetre, ha kedvesebb lenne, kifizetődőbb lenne, mert talán innen is átmennének a magánrendelésére is, de így biztos nem. Másrészt egy nőnek sem a kedvenc élménye egy ilyen vizsgálat, így nem kellene még rosszabbá tenni ezt.
Hanyadik kerületi SZTK-ban dolgozik ez a bizonyos Németh Péter?
Nekem szintén Németh Péter a nőgyógyászom, kicsit mogorva, de alapos, normális, sosem volt vele semmi inzultusom, 1x műtött is az első szülésem után egy kisebb problémával, második gyermekemet már nála szültem minden komplikáció nélkül. Remélem nem ő lenne ez a goromba doki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!