Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőgyógyászat? Utálom a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőgyógyászat? Utálom a férfi nőgyógyászokat!

Figyelt kérdés

Barátnőm már mondogatta hogy el fog menni nőgyógyászhoz, és már akkor nagyon rosszul éreztem magam, egyszerüen nem tudom elviselni ha valaki más nyúl a testéhez. Elég hirtelen kiderült hogy elmegy 2-3 napon belül amig nem ment el hozzé nagyon ideges voltam. Miután elment nagyon féltékeny vagyok, Nem tudok ugy gondolni a szexre mint eddig, sőt ha hozzá nyúlok egyböl olyan képek ugranak be amit elmesélt hogy mi történt ott, és nagyon el tudja venni a kedvem, az érdeklődésem, a vágyaim, egyszerüen elveszi a kedvem tőle és nagyon nehéz "hozzákezdeni" az egészhez. Utána már nincsen semmi baj, persze akkor is néha bevillan egy-egy kép, de az elviselhető. Amióta eljöttem tőle egész nap ez jár a fejembe hogy más is hozzányúlt, nem csak én, és nagyon zavar. Amugy is hiányzik és nagyon depressziós vagyok hetek óta hogy nem tölthetem vele minden napom és minden éjszakám. Nem tudok megnyugodni, kérlek segitsetek, nem tudom mit tegyek! :\\\'(

19/f

2009. jún. 8. 01:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

"A hiba az ön készülékében van".

De tényleg, nekem sose volt bajom azzal, hogy a barátnőmet megvizsgálta a nőgyógyi.

Képzeld, még a fogát is megnézte egy fogorvos, pedig ahhoz csak az én nyelvem szokott hozzáérni, más nem, de nekem mégsem ugranak be erről képek, mikor csókolózunk.

Egyébként ez a problémád összefügg a depresszióddal és a féltékenységeddel is. Komoly lelki problémák lehetnek emögött...

2009. jún. 8. 01:31
 2/19 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit bunkóság, de: Te beteg vagy.

A nőgyógyász nagy ívben tesz a csajod testére, elég soknak már a töke ki is van azzal, hogy egész nap nők alfelét kell bámulni, így aztán még bunkók is sokszor.

Képzeld el azt, hogy fitymaszűkületed van. Mit csinálsz? Elmész orvoshoz. Nem döbbennél meg, ha a barátnőd féltékenykedne, meg elvenné a kedvét mindentől, hogy hozzád nyúltak ott?

Sajnos az emberek nagy része nem engedheti meg magának, hogy válogasson a nőgyógyászok között, főleg, ha nem is neki van vele baja. Ha egy nőnemű orvos megoldaná a problémádat, nosza fizesd be a magándokihoz a kedvesedet, mikor mennie kell.

2009. jún. 8. 01:33
 3/19 A kérdező kommentje:
a választ köszi...de azért a fogorvos meg a nőgyógyász között elég nagy a kölünbség
2009. jún. 8. 01:34
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

De a lényeg ugyanaz, a második válaszolóval értek egyet: Te beteg vagy.

(1. válaszoló vagyok)

2009. jún. 8. 01:37
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Aranyom, te nem vagy normális. bocsi, de ez a helyzet. a nőgyógyász orvos, és nem mint ffi nyúl a barátnődhöz, hanem mint szakember, orvos, ezt próbáld megérteni. a vizsgálatnak nincsen semmiféle szexuális vonatkozása. a nőgyógyász nem úgy tekint a barátnődre, mint nőre ilyenkor, ez ugyanolyan rutin neki, mint amikor a fogorvos vagy a fül orr gégész belenéz a szádba/füledbe.

ha neked ez ekkora traumát okoz, keress fel egy pszichológust, mert valami nagyon nagyon nem stimmel veled. és ezt nem rosszindulatból tanácsolom.

2009. jún. 8. 01:42
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
01:33as vagyok. Amellett, hogy a nőgyógyász így áll hozzá, a csajod részéről sem kell félned, mert 99% utálja, hogy fel kell feküdni arra a xar láb feltevős asztalra, végig kell "élveznie" egy unott dokit, a hülye nővérkéjével, amint bebámulnak, hogy pl "á igen, ez gomba". És arra gondolnak, hogy pont ott van a doki feje, hogy egy jól irányzott láblendítéssel jó modorra lehetne bírni. Kivéve persze, ha az illető orvos egy rendes, kedves, türelmes, együttműködő ember, mert akkor meg ugyanazt gondoljuk, amit a torokgyulladás felderítésénél. Kábé: Semmit.
2009. jún. 8. 01:43
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
A kommentedre válaszul. EZ hibás gondolkodás. Nem lenne szabad így gondolni. Nem lenne szabad egy kis különbséget sem érezni! Emiatt a gondolkodás miatt halnak meg nők méhnyakrákban, mert nem mennek el nőgyógyászhoz! Túl kéne lépni ezen, hogy a nőgyógyász más, mint a többi orvos, meg fú benéz oda, pedig azt csak a fiúm látja. NEM, NEM, NEM! Ugyanolyan orvos, az meg egy ugyanolyan szerv mint a többi! Ebből a szempontból nem szabad túlmisztifikálni, mert tragédiákhoz vezet, hogy merő maradiságból, hogy az alfelünket ne mutogassuk másnak, nem megyünk el!
2009. jún. 8. 01:49
 8/19 A kérdező kommentje:
01:49 es válaszolónak: Köszönöm, eddig te válaszoltál a legnormálisabban!
2009. jún. 8. 01:52
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy 19 éves vagy de a viselkedésed szörnyen infantilis. Semmi felelősségérzet a barátnőd iránt, teljes bizalomhiány. Nőj már fel, ha kapcsolatot akarsz. Infantilis, önző vagy mint egy kisgyerek, aki a mamája után sír.
2009. jún. 8. 01:57
 10/19 anonim ***** válasza:
78%

és kire vagy féltékeny a nőgyógyászra ? :D

...biztos emlékszik is rá :)

2009. jún. 8. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!