Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom annyira megsértődött rám, hogy nem képes megenni már a főztömet?
Körülbelül 2 hete történt egy olyan, hogy én munkából délután hazaérve megfőztem 2 napra. Mindig ennyire szoktam főzni. Ő pedig aznap estig felette az egészet. Én is ettem belőle egy keveset de hát 2 napra főztem ő pedig egy fél nap alatt elpusztította. Közöltem vele dühömben, hogy holnap nem fogok főzni és főzzön magának, ha képes volt felzabálni mindent mint valami vaddisznó. Azóta egyszerűen nem eszik otthon, és nem is nagyon szól hozzám, szexelni sem szexeltünk azóta pedig sokszor bocsánatot kértem tőle, de csak annyit mond, hogy jól van ő most nem éhes, mert evett a büfében.
21L
Szerintem nem jól rendeztétek a konfliktust.
Egyébként én azt gondolom megoldásnak, hogy előre megbeszélitek, ki milyen adagot fogyaszt, és egy pici ráhagyással főzni. Ugyanis ha eszik is otthon, de nem eleget, így éhes a marad, a barátod akkor is a büfére fog kényszerülni.
22/N
Egy durcás kisfiú a barátod.
Egyébként ő nem tud főzni? Az írásodból azt gondolom, hogy te főzöl csak otthon.
Úgy kezdtem neki a válaszadásnak, hogy leírtam több mondatban, választékosan a gondolatomat, miszerint ez a srác mekkora gyerek, és elkezdtem volna érdeklődni a kora iránt. Őszintén érdekelt, hogy elmúlt e már 15, de aztán rájöttem, hogy ez számodra kicsit se lenne hasznos. De hát mivel néha akaratlanul is elmondom a véleményemet - ez pedig egy igen idegesítő tulajdonság tud lenni -, így most itt hagyom: hány éves a srác? 15?
tldr: Ne csinálj semmit, maximum csipkedd meg az arcát, és mondd azt neki, hogy ne durcázzon.
Hát ne haragudj, de ha nem eszik a főztödből, nem szexszel veled, nem is szól hozzád emiatt, akkor minden, csak nem felnőtt.
Ha most nem is, majd később belátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!