Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? A barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A barátom annyira megsértődött rám, hogy nem képes megenni már a főztömet?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hete történt egy olyan, hogy én munkából délután hazaérve megfőztem 2 napra. Mindig ennyire szoktam főzni. Ő pedig aznap estig felette az egészet. Én is ettem belőle egy keveset de hát 2 napra főztem ő pedig egy fél nap alatt elpusztította. Közöltem vele dühömben, hogy holnap nem fogok főzni és főzzön magának, ha képes volt felzabálni mindent mint valami vaddisznó. Azóta egyszerűen nem eszik otthon, és nem is nagyon szól hozzám, szexelni sem szexeltünk azóta pedig sokszor bocsánatot kértem tőle, de csak annyit mond, hogy jól van ő most nem éhes, mert evett a büfében.

21L

2017. okt. 17. 23:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Túltolta a hisztit.

Ha ebből két hetes neszóljhozzám lesz, mi fog történni, ha tényleg lesz köztetek vita?

Soha többé szex, és öt évig nem beszéltek, te pedig zarándoklatra indulsz, hogy kegyeskedjen megbocsájtani?

Mindezt úgy, hogy egyébként baromira nincs is igaza. (Én is kiakadnék, ha négy adag kaját szó nélkül felzabál a pasim, és ahelyett, hogy cserébe ő főz másnap, még ő van kiakadva.)

Lehet, hogy ez most csak egy nevetséges vihar a biliben (mert az), de nem sokáig lesztek együtt. Gondolj bele, innentől életed végéig a taknyodon fogsz csúszni minden vita után, hogy egyáltalán hozzád szóljon? Egy ilyen kis baromság miatt két hetet túráztat. Élvezi, hogy könyörögsz neki: minden alkalmat meg fog ragadni, hogy látványosan megsértődhessen, és újra hetekig térden csúszva közlekedj és pitizz neki.

Az ilyet nagyon gyorsan meg lehet unni. Most gondold végig, hogy van-e kedved úgy élni a pasiddal, hogy az idő nagyrészében pitizel neki, meg két sértődés között van három jó napotok.

2017. okt. 18. 05:23
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Ne alázkodj már, szerintem neked volt igazad, s még így is te kértél bocsánatot!

Én amúgy még tán örülnék is, legalább nem kellene főznöm, vagy ha akarnék akkor azt amit csak én szeretek... (főleg miután hiába próbálkoztam az ő kedvencével)

2017. okt. 18. 05:26
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ebből a kérdésből kihoztátok a maximumot.
2017. okt. 18. 07:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nem tudja magát túltenni rajta amiért csúnyán beszéltem vele.
2017. okt. 18. 08:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Még sok mindent meg kell tanulnotok a párkapcsolati kommunikáció terén. Nem baj, majd meglesz előbb-utóbb. Kicsit gyerekeken kezelték a " konfliktusokat".
2017. okt. 18. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
...gyerekesen kezelitek...
2017. okt. 18. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, ne a főzésen meg a kaján agonizáljatok...

Kérdező, mindkettőtöknek meg kéne próbálni nem infantilis hülyegyerekek módjára kezelni a konfliktusokat, hanem úgy, ahogy az értelmes, felnőtt emberek teszik. Szerinted nem megalázó ilyesmiből ekkora ügyet csinálni?

Veszekedni, megsértődni, bosszút állni, dacolni nem megoldás. Beszélgessetek arról, hogy mit kéne máshogy csinálni ahhoz, hogy kulturáltan, nyugodtan tudjátok kezelni az ilyesmit.

2017. okt. 18. 09:23
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már RÉG kidobtam volna, duzzogjon másnak meg zsaroljon mást.

A barátod egy passzív-agresszív ba.rom, job lenne, ha mielőbb megszabadulnál tőle, mert Te fogsz belerokkanni az ő játszmáiba.

2017. okt. 18. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!