Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a leszólítás mennyire rámenős?
Van egy lány akivel csak látásból ismerjük egymást, de szinte mindig egymás szemébe nézünk 1-2 percekre és van, hogy gyorsan elfordul amikor én is vissza nézek rá, de utána újból engem néz. A kérdés az, hogy ez a leszólítás mennyire lenne rámenős? Pl: "Szia, XY vagyok! Ne haragudj hogy csak így ismeretlenül leszólítalak, de már rég felfigyeltem rád és szimpatikusnak tűnsz és ha nincs semmi akadálya, akkor szeretnélek megismerni/jobban megismerni."
A normális válaszokat köszönöm!
Módosítsd kicsit, egyik lány sem szereti az ilyen direkt leszólítást. Inkább ilyesmi legyen: szia, mi annyira gyakran utazunk együtt ezen a buszon (vagy épp ahol találkozni szoktatok), hogy úgy érzem, már illő lenne bemutatkoznom, Béla vagyok.
Aztán innen majd látod, hogy reagál.
Egy részt már a "ne haragudj"-ból érezni, hogy nincsen önbizalmad amiért előre bocsánatot kérsz. Másrészt a "szeretnélek megismerni" az ilyen semmitmondó szar amiért társkeresőkön is kiakadnak, mert látszik hogy 0 kreativitás van benne.
Ennél szerintem még az is jobb ha konkrétan elhívod randira, abból legalább látszódna a határozottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!