Van itt olyan lány, aki szívesen segítene nekem a lányok leszólításával való félelmem leküzdésében?
Figyelt kérdés
Nem tudok oda menni ismeretlen lányokhoz, még akkor sem, ha nem ismerkedés a cél. Ha szeretnél segíteni, tanácsot adni, akkor keress meg privátban:)
21 éves Budapesti fiú vagyok.
2021. júl. 7. 11:52
1/6 anonim válasza:
Szó szerint menjen veled és bátorítson, hogy leszólítsd őket?
2021. júl. 7. 16:10
2/6 anonim válasza:
Én nem vagyok lány. de öltözhetek annak és bátopríthatlak, ha gondolod. 24/T
2021. júl. 7. 16:11
3/6 anonim válasza:
Akkor már értem miért néznek de nem jönnek oda
2021. júl. 8. 00:05
4/6 anonim válasza:
Először tisztáznám, hogy 16 éves lány vagyok, eddig nem volt barátom, nincs sok tapasztalatom ilyen téren, de gondoltam leírom, amit gondolok: ha (mégis) ismerkedési célzattal mennél oda egy lányhoz, egyszerűen nincs mitől tartanod! Ha bunkó módon visszautasít, akkor amúgy sem őt keresed. Ha van párja, majd szól (vagy majd kiderül, ez a kínosabb verzió, de nincs nyereség kockázat nélkül). Ha érdektelen vagy a számára, az is ki fog derülni hamar, ha pedig rosszul jön ki a lépés és ciki a helyzet, hát van ilyen, másnap már fogalma se lesz senkinek, aki látott titeket, hogy kik vagytok. Légy kedves, udvarias, ne kísérletezz borzasztó csajozós szövegekkel xD, ne legyél túl nyomulós, add önmagad és kész :)!
2021. júl. 8. 17:46
5/6 anonim válasza:
Néhány tipp:
-Ne görcsölj rá, csak szólítsd meg!
-Ne találd ki helyettük, hova menjetek, mit csinálni, őket kérdezd meg!
-Ha nem tudják, biztos neked is van ötleted.
-Ha nemet mondanak, keress másokat! Aznap szólíts meg akár 15 másik lányt!
-Az is valami, ha beszélgettek vagy elkéred a tel.számát.
2021. júl. 8. 22:16
6/6 anonim válasza:
Biztos
2021. dec. 17. 12:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!