Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 30as férfiak, nők, nektek is...

30as férfiak, nők, nektek is nehezen megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

32 F vagyok, egyszerűen a neten kívül sehol nem tudok ismerkedni nőkkel, pedig nyitott lennék. De olyan egyoldalú az egész.

Más is van hasonló helyzetben?

ma 07:40
 1/7 anonim válasza:
Kb sehol sem megy. Be kell làtni hogy aki ennyi idősen egyedül maradt nagyrészével valami gond van. A nagyàtlag hàzas és gyereketvàr. Talán egy pàr év múlva lehet szingli elvàlz anyukàkat hajkuràszni 😀
ma 08:09
 2/7 anonim válasza:
Külsődtől-Belsődtől-Foglalkozásodtól függ az egész.
ma 08:49
 3/7 anonim válasza:
Nem, igaz én járok emberek közé, és az is igaz, hogy sosem éltem álomvilágban, várva fehér lovas hercegre.
ma 11:41
 4/7 anonim válasza:
Próbálkoztam neten is, élőben is, volt, akivel ismerősök ismertettek össze, de semmi. Türelmes és normális voltam, de hiába. Belefáradtam abba, hogy mindig csak én tartsam tiszteletben mások érzéseit, igényeit, érdekeit, de az enyémeket senki. Tartsam tiszteletben, hogy neki kevés az ideje, hogy szociális fóbiája van, hogy nem tudja, hogyan reagáljon a bókjaimra stb., de ha én szerettem volna valamit, akkor az már nem működött. Nekem erre nincs szükségem, az én időmet és energiámat ne rabolja senki, inkább maradok egyedül, senkinek a szeszélyeit nem vagyok hajlandó eltűrni. Nem vagyok hajlandó többé megérteni és elfogadni, hogy a másiknak fóbiái vannak, hogy nem tud legalább 2-3 naponta pár sort írni, hogy mindig csak ígérgeti a találkozást stb., csak a saját érdekeimet fogom nézni.
ma 12:42
 5/7 anonim válasza:
A mai ember nem normális.
ma 15:22
 6/7 anonim válasza:

"Be kell làtni hogy aki ennyi idősen egyedül maradt nagyrészével valami gond van. A nagyàtlag hàzas és gyereketvàr."

Ez relatív hogy gond van, a többségükkel - és persze velem is - valószínűleg igen. Viszont ne tegyünk úgy, mintha a házas és gyerekes emberek többek vagy jobbak lennének, mert többségében nem azok. Ott is rengeteg probléma van, főleg ebben az országban, ez még az alapból egészséges embereket is tönkrevágja. Szóval attól nem lesz senki több vagy jobb, és főleg nem egészségesebb, mert kapcsolatban van, vagy mert leszült pár gyereket. Köztük is akadnak igazán beteg és problémás figurák bőséggel, ahol vagy a párja szenved tőle, vagy mindketten hülyék, egymást ölik, és mindenki szenved. Szóval azért ez sem ennyire fekete fehér, na.

ma 17:04
 7/7 anonim válasza:
A kérdéshez meg annyit, hogy régen nyitottabbak voltak az emberek jóval ebben az országban, ez online is érződött. Manapság meg az online teret is ellepte a salak, önzés, kihasználás, átverés és hitegetés, meg hát a ghosting térnyerése is baromira leölte a bizalmat. Régen ment az új emberek netről behozása, manapság már kifejezetten ritka, és idegölő lett ez is. Sokkal inkább úgy látom, hogy mindenki a régi közege felé húz és azon túl teljesen zárt, és hát valahol meg is értem már. Nem jó irány, de ami a világban és országban történt változás, az pontosan ide is vezet.
ma 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!