Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ez a leszólítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a leszólítás mennyire rámenős?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel csak látásból ismerjük egymást, de szinte mindig egymás szemébe nézünk 1-2 percekre és van, hogy gyorsan elfordul amikor én is vissza nézek rá, de utána újból engem néz. A kérdés az, hogy ez a leszólítás mennyire lenne rámenős? Pl: "Szia, XY vagyok! Ne haragudj hogy csak így ismeretlenül leszólítalak, de már rég felfigyeltem rád és szimpatikusnak tűnsz és ha nincs semmi akadálya, akkor szeretnélek megismerni/jobban megismerni."

A normális válaszokat köszönöm!

#csajozás #leszólítás #rámenős #Ez a leszólítás mennyire #Ez a leszólítás mennyire rámenős
2021. dec. 15. 23:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

"Jaj annyira látszik hogy fogalmatok sincs hogy kell idegennel ismerkedni😆, ez rettentő karótnyelt duma. Ennél sokkal lazábban kell, és mindig fontos a humor ilyen, alapvetően kicsit kínos szituációban, a feszültség oldásához. Tehát pl, "szia, most hogy már napok óta nézzük egymást, úgy érzem ideje magasabb szintre lépnie a kapcsolatunknak😁""

Na ez nem rossz

2021. dec. 16. 08:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem mondanám rámenősnek, de a 7-es és a 8-as által írt verzió nekem nőként fényévekkel szimpatikusabb.

De egyébként ez nagyon a lánytól függ. Én nem ismerkedem így, ezért nem lenne nyerő, de ő meg lehet, hogy csak erre vár, hogy bármilyen módon, de szóba elegyhessen veled.

2021. dec. 16. 08:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Háááát... Kétesélyes. 50/50.

Én is csináltam már ilyent, egyszer bejött. Azóta jó barátok lettünk. (Persze, huzamosabb ideig találkoztunk már ismeretlenül.Egy nyilvános összejövetelen sztán odsmentem hozzá, tök kedves volt.)

Más esetben viszont nem jött össze. Sz első utcasarkon lepsttintott. Na dia, én erre megyek. Etc...

2021. dec. 16. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Az elírásokért bocsánat. Ez a telefon átka.
2021. dec. 16. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Csak menj oda hozzá. Ha bejössz neki, ha nem, teljesen mindegy, hogy mit mondasz, jó lesz az! Ha bejössz neki, akkor azért, ha nem, akkor azért. Csak legyél kicsit határozottabb. Mármint ne kérj tőle elnézést, amiért oda mertél menni. Egyszerűen csak mondd azt, hogy "szia, szimpatikusnak tűnsz, volna kedved ismerkedni?", aztán jó lesz az, HA te is szimpatikus vagy neki.

Hajrá, csődör!

2021. dec. 16. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hé bébi te meg én go randi oszt ennyi a sztori.
2021. dec. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!