Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 körüli, többgyerekes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 körüli, többgyerekes, házas férfiaknak tetszenek a fiatal csajok?

Figyelt kérdés

tetszik egy férfi, kb heti 1x látom pár másodpercre, mivel közel lakunk egymáshoz. Köszönni szóktunk egymásnak. Beszélni nem fogok vele az tuti, de akkor honnan tudjam meg hogy tetszem e neki?

Amúgy semmi komolyat nem akarok tőle, mert van családja, de ha nem lenne akkor sem akarnék, csak kíváncsi vagyok tetszem e neki.

Amúgy tök átlagos csaj vagyok, 24 éves, 53 kilo, 165 cm, barna haj, igényes megjelenés, divatos öltözködés, szolid smink, kedves stílus, az arcom a szép és az átlagos között lehet, tehát nem vagyok szépségkirálynő de csúnya sem vagyok.

2023. máj. 25. 11:06
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

"A korkülönbség gyűlölők azok"

Nem gyűlölöm. Felőlem mások 3x idősebbel is járhatnak, de én nem fogok. Max. 3 év.

2023. máj. 25. 12:49
 32/58 anonim ***** válasza:
71%
32. Akkor megbeszéltük. Ennyi.
2023. máj. 25. 12:52
 33/58 anonim ***** válasza:
96%
Külsőre természetesen szebbek a fiatalok, de itt le is telt a dolog. A FÉRFI akinek családja van, az védi és óvja a feleségét gyerekét. A házas pasik meg dugnának mindenkit, de ők meg nem férfiak. Az ilyen pasik gyerekei lesznek a lelki sérültek, és 99% hogy hasonló értékeket fognak képviselni. Felesleges papolni, mindenki a hozzá hasonlókat keresi, pont ezért nem érzem azt hogy a nők vagy a férfiak áldozatok lennének. Te vetted el, te mentél hozzá! Tudtad kit fogsz kapni, ha meg nem, akkor mit csináltál az ismerkedés alatt?
2023. máj. 25. 12:52
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
És miért ennyire fontos tudnod, hogy tetszel-e neki? Enélkül az információ nélkül képtelen vagy élni?
2023. máj. 25. 13:10
 35/58 anonim ***** válasza:
94%
40-es férfi vagyok, családos. Nekem csak a feleségem tetszik, már lassan 20 éve! Senki nem tudja überelni!
2023. máj. 25. 13:27
 36/58 anonim ***** válasza:
87%
Írni mindenesetre ne írjál neki semmit, mert az összes vonzalma (ha egyáltalán volt) elillan 2 másodperc alatt az tuti.Igénytelen és trehány az, amit ide hánytál. Neked még magyar órákra kellene járnod pasizás helyett. Lehet megsértődni, a lfszt sem érdekli.
2023. máj. 25. 13:29
 37/58 anonim ***** válasza:
31%

Én 40+ 2 gyerekes apuka vagyok, és a fiatal csajok többsége tetszik nekem.

Ez olyan szintű, hogy megyek a metróban és megnézem az egyiket: milyen szép arca van.

Másikat: jól áll rajta ez a szoknya.

Harmadikat: Húúúú ez ám a feszes s*gg...

És így tovább.

De ennyi az egész, szerintem minden hetero férfi megnézi ennyire a csajokat, akárhány éves.

2023. máj. 25. 13:29
 38/58 anonim ***** válasza:
92%

Vigasztaljon a tudat, hogy mindegyik ugyanolyan büdöset szarik, mint az asszony, teljesen mindegy milyen feszes a segge. A lábszagról nem is beszélve.

N

2023. máj. 25. 13:34
 39/58 anonim ***** válasza:
100%

Na, szuper, megint egy csinos 24 éves, aki lenézi az anyukákat. Mert ő szépen sminkel, vékony, fiatal, és legszívesebben rámászna valaki más férjére. Szívből kívánom, hogy legyél egyszer a másik oldalon.

Rengeteg anyukát ismerek 40 körül. Kondizni járnak, zumbáznak, üzleti öltözékben járnak- bár egy farmeros csaj is lehet szexi. Le lehet szállni a magas lóról. Főleg, ha azt hiszed, az egyetlen érték a fiatalság!

2023. máj. 25. 14:07
 40/58 A kérdező kommentje:

39 nem nézem le, de azt gondolsz amit csak akarsz.

Én leirtam 2 kategóriát. Erre voltam kíváncsi és kész.

Ez a 2 kategória nem jelenti hogy mas kategóriak nem léteznek, de engem most nem ez érdekel, nyilván vannak csini, fitt mamik, akik próbálnak még jól kinézni, és vannak kövér, igénytelen huszonévesek.

Én itt a jobbik féle csajokat neveztem meg, és az anyaforma nőket!!!! Nem azért mert csak ez a 2 véglet van, hanem mert most ez érdekel.

2023. máj. 25. 14:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!